La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Són dies en què poden presentar-se dificultat­s per moure-us i comunicar-vos. És preferible que no viatgeu avui, ja que podrien sorgir obstacles.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins a mitjans del mes que ve, procureu evitar situacions de risc personal. Cautela també en una operació econòmica recent.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Si travesseu per un període difícil en la relació de parella o en una col·laboració, atenció, ja que són setmanes que la crisi es podria agreujar.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Aneu amb compte, ja que una operació laboral agilitada aquestes setmanes podria frustrar-se, potser per la difícil situació de la vostra feina.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Tendeixen a prendre rellevànci­a les dificultat­s per les quals travessa un ésser estimat que es troba sota la vostra responsabi­litat.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Si teniu problemes a la família o a l’habitatge, atenció aquests dies, ja que prendran rellevànci­a i dificultar­an la comunicaci­ó amb els vostres.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

L’esforç que heu de fer, potser en un estudi o tasca intel·lectual, podria ser causa de certa fatiga mental. Procureu cercar estones de distracció.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Una càrrega econòmica onerosa podria pesar-vos més les properes setmanes. És convenient que administre­u bé els recursos.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La conjunció de Mercuri amb Saturn a Sagitari, desfavorab­le amb la Lluna, indica dificultat­s de comunicaci­ó. No és moment per viatjar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La tendència a un to psíquic una mica baix d’aquests últims temps tendirà a pronunciar-se fins a finals de desembre. Mireu de cuidar-vos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Si teniu entre mans des de fa temps un projecte positiu però de difícil evolució, aneu amb compte amb persones involucrad­es.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Des de fa un parell d’anys existeix el risc d’una crisi que canviï la vostra situació profession­al que podria desencaden­ar-se aquestes setmanes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain