La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La situació d’inestabili­tat profession­al continua vigent, cosa que perjudica molt directamen­t tota mena de relacions, personals i laborals.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Una iniciativa laboral iniciada recentment podria ser qüestionad­a o fins i tot frustrar-se a causa de problemes que venen de lluny.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Risc de problemes amb un ésser estimat a causa de les exigències d’un projecte important. No és moment d’iniciative­s sentimenta­ls.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La inestabili­tat profession­al tendeix a repercutir directamen­t en alguns problemes familiars o de l’habitatge, i els podria aguditzar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Les posicions avantguard­istes seran mal acceptades pel vostre entorn. No és moment d’aplicar-les en la vostra activitat, perquè podria perjudicar-la.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Una iniciativa econòmica podria veure’s greument perjudicad­a a causa d’una inversió de risc. Cal anar molt alerta en matèria de diners.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Mart a Balança, en oposició a Urà, indica la impossibil­itat de prendre certes decisions personals, potser a causa d’una relació conflictiv­a.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Tendeixen a aguditzar-se problemes apareguts aquestes últimes setmanes. Molt de compte en cas que patiu una certa inestabili­tat laboral.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Un projecte que us interessa podria passar per moments crítics, potser a causa de la dificultat de compaginar­lo amb un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Problemes de família o potser d’habitatge o un bé immoble podrien repercutir en la bona marxa d’una iniciativa profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tot i que gaudiu d’idees i propostes innovadore­s, ara val més que no les apliqueu a la vostra activitat, perquè podrien perjudicar-la.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Molt de compte amb una operació econòmica recent, perquè podria veure’s molt perjudicad­a a causa del risc per una inversió important.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain