La Vanguardia (Català)

“Som líders en teixits de precisió”

ENTREVISTA A MIGUEL SANCHO, conseller delegat de Sefar Maissa

-

Grup Sefar és una multinacio­nal suïssa amb més de 185 anys d’experiènci­a en la producció de teixits tècnics, inicialmen­t d’origen natural i actualment sintètic, per a la filtració industrial. A Espanya disposa de dos centres, a Madrid i a Barcelona.

Som líders en la fabricació de teixits de precisió a partir de monofilame­nts per al mercat de la serigrafia i la filtració. Controlem des de la fabricació del fil al producte final. Qui són els seus clients? En serigrafia, qualsevol empresa que utilitzi aquesta tècnica en la seva producció. I en filtració, empreses dels sectors de l’automòbil,

healthcare, indústria alimentàri­a, mineria, química, farmacèuti­ca, medi ambient, etc.

Què els diferencia de la competènci­a? Tenir el control total, des de la fusió del polímer fins a la producció d’un element filtrant final, passant per la producció de diferents tipus de fils així com el fet de teixir-los. Quin pressupost destinen a R + D + I?

El Grup, el 5% anual en els últims exercicis.

Quins són els seus projectes de futur? Combinar els nostres teixits amb funcions addicional­s per donar solució a nous reptes.

I les previsions de creixement? Al mercat nacional, esperem créixer en els pròxims anys a un ritme del 4 al 7% anual.

Què valoren de la seva relació amb BBVA? La immediates­a en la resposta i el tracte rebut per part dels gestors.

Com els ajuda el banc en el seu dia a dia? Amb les aplicacion­s informàtiq­ues, que ofereixen celeritat en les transaccio­ns; i en ser una multinacio­nal valorem l’experiènci­a d’un banc global.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain