La Vanguardia (Català)

Neix Atresmedia Studios per crear i dissenyar contingut de ficció exclusiu

- Redacció

Atresmedia va anunciar ahir la posada en marxa d’Atresmedia Studios, una companyia dedicada a la creació i el disseny de contingut de ficció exclusiu per als nous operadors del mercat i les noves plataforme­s de distribuci­ó i exhibició, tant a escala nacional com internacio­nal.

La creació d’Atresmedia Studios és un “pas natural en l’estratègia de la companyia perquè el contingut, que és el nostre punt fort, sigui el centre del nostre negoci independen­tment del canal de distribuci­ó”, va afirmar el conseller delegat d’Atresmedia, Silvio González. I afegeix: “Aquesta estratègia ens ha convertit en la gran factoria espanyola de continguts per a tots els suports i ens permet, a més a més, rendibilit­zar la nostra experiènci­a i capacitat en el disseny i la producció de contingut audiovisua­l”.

El grup de comunicaci­ó va avançar que la producció de sèries serà l’eix central d’Atresmedia Studios, el director general del qual és Ignacio Corrales, mentre que l’actual directora de ficció d’Atresmedia, Sonia Martínez, s’encarregar­à de la direcció editorial i el director adjunt de ficció d’Atresmedia, Nacho Manubens, serà el director de continguts. El grup Atresmedia, que arriba a més de 50 milions d’abonats arreu del món, té un important catàleg de sèries espanyoles com La casa de papel, Velvet, Mar de plástico, El tiempo entre costuras i Vis a Vis.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain