La Vanguardia (Català)

Seat construeix el magatzem automàtic més alt del país

-

La multinacio­nal Seat ha projectat el magatzem automatitz­at de més alçària de tot Espanya, amb un total de 43,7 metres, al seu centre de Martorell. La instal·lació logística forma part de l’estratègia de modernitza­ció de l’empresa denominada Indústria 4.0. La instal·lació, que està sent construïda per Siemens, tindrà capacitat per emmagatzem­ar 119.000 caixes i està previst que estigui llesta l’últim trimestre del 2018.

Fonts de Seat van explicar que en aquest magatzem s’ubicaran les petites peces que s’acoblen als vehicles en la part final de la producció. La instal·lació comptarà amb una tecnologia intel·ligent que permetrà un procés totalment automàtic.

El magatzem tindrà una superfície total de 5.700 metres quadrats i constarà de dues instal·lacions: l’esmentada de 43,7 metres d’alçària, que mourà fins a 500 contenidor­s per hora i amb capacitat per a 24.000 contenidor­s; i una altra, de 21 metres, que acollirà més de 95.000 caixes i en podrà traslladar 1.100 per hora.

El vicepresid­ent de producció de Seat, Andreas Tostmann, destacava ahir en un comunicat que “la posada en marxa d’aquest nou centre logístic 100% automàtic demostra de nou que Seat és una empresa de referència en totes les àrees de la Indústria 4.0”.

 ?? FERRAN NADEU / SEAT ??
FERRAN NADEU / SEAT

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain