La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

L ajornada us permet fer valer els vostres interessos i la necessitat denous horitzons. Potser la parella i col·laboradors es mostraran més receptius.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Convé que agafi embranzida una operació econòmica fruit d’una associació, ja que encara podria obrir perspectiv­es interessan­ts.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Dies propicis perquè compartiu, ja sigui amb la parella o amb col·laboradors, un projecte de caràcter avantguard­ista o molt creatiu.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Es torna a veure que heu de posar l’accent a incentivar operacions i contactes laborals. Això us permetrà aprofitar una oportunita­t única.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Podríeu rebre molt bones notícies d’un ésser estimat. En tot cas, són dies propicis perquè aviveu la comunicaci­ó amb els vostres.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tendeixen a activar-se les bones perspectiv­es per a un afer familiar o de millores a la llar. Disposareu de recursos econòmics importants.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Si hi ha dificultat­s amb la parella o amb una col·laboració, convé que encoratgeu avui el diàleg, ja que podria reconduir la situació.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És convenient que insistiu a activar contactes i converses d’índole econòmica a l’entorn laboral. Oferiran sortides beneficios­es.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Mercuri a Sagitari, favorable amb Urà, aconsella que aprofiteu les possibilit­ats per comunicar-vos i expressar-vos creativame­nt.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Moment d’abordar dificultat­s que prenen rellevànci­a últimament. Disposareu de recursos i ajuda per encaminar-les. Suport familiar.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És bo agilitar contactes o converses amb persones involucrad­es en un projecte important. De fet, encara disposeu de facilitats.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

No heu de desistir en l’afany de conrear contactes en l’àmbit profession­al, sobretot si es tracta d’una important operació o inversió .

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain