La Vanguardia (Català)

L’Incasòl esgota el sòl industrial disponible a Agramunt

-

L’Institut Català del Sòl (Incasol) ha esgotat tot el sòl disponible al sector de la Torre d’Agramunt, una de les zones de més intensitat d’edificació industrial a les comarques de Lleida. En concret, ha venut els últims 25.000 metres quadrats disponible­s a un preu aproximat de 653.000 euros a l’empresa Torrons Vicens.

L’empresa torronera té previst desenvolup­ar a la zona dos projectes. D’una banda, el 40% dels terrenys es destinaran a ampliar el magatzem regulador i el departamen­t d’expedicion­s, que ara ja estan ubicats al mateix sector. De l’altra, el 60% restant es destinarà a la construcci­ó d’una planta de tractament de cacau per a l’elaboració de cobertures de xocolata.

La materialit­zació del projecte, que tindrà una durada de quatre anys, tindrà una important incidència en els productes de Torrons Vicens, ja que els permetrà una traçabilit­at més gran de les qualitats del cacau per a la fabricació de torrons, bombons i xocolates. Amb els nous projectes i la inversió estimada, el grup té previst crear 50 nous llocs de treball.

El sector de la Torre d’Agramunt té una superfície de 12,82 hectàrees i ocupa uns terrenys molt ben comunicats situats al sud d’una zona industrial ja consolidad­a entre el camí vell de la Torre i el camí vell de Tàrrega.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain