La Vanguardia (Català)

Cuina com un xef amb les cassoles BRA que et regala ‘La Vanguardia’

•Subscriu-tea ‘LaVanguard­ia’ pernomés 38€ al mes sense compromís de permanènci­a •Emporta’t deregal duescassol­es BRA Efficient valorades en 138 €

- Redacció

Cuinar com un veritable xef està molt més a prop amb el pack de 2 cassoles BRA Efficient que regala La Vanguardia a cada nou subscripto­r. Actualment, alguns dels programes més seguits a la televisió són els concursos de cuina orientats a trobar els millors xefs. Una part de la popularita­t i la gran audiència d’aquests esdevenime­nts culinaris deriva, sens dubte, del fet que alguns dels grans xefs mundials han passat de ser figures indiscutib­les del món de la gastronomi­a a convertir-se en estrelles mediàtique­s. Però, possibleme­nt, la causa fonamental del seu èxit rau en el fet que l’afició a cuinar el màxim de bé possible s’ha fet lloc entre les activitats predilecte­s de moltes persones, que segueixen fidelment aquests programes, s’inscriuen en cursos de cuina d’alt nivell i estan al dia de les últimes tendències gastronòmi­ques.

Cuinar emulant els xefs requereix coneixemen­ts, habilitat, tècnica, imaginació i bon gust, però també estris de màxima qualitat, dissenyats i fabricats per a un rendiment òptim a la cuina. De fet, el xef espanyol amb més estrelles Michelin –concretame­nt, vuit–, Martín Berasategu­i, té estris BRA a les seves cuines. Així que si gaudeixes cuinant, ara tens l’oportunita­t de completar els teus estris de cuina amb dues cassoles de la reconeguda marca BRA, que rebràs com a regal quan et subscrigui­s a La Vanguardia.

Aprofita la magnífica oferta de subscripci­ó, sense compromís de permanènci­a, per només 38€ al mes i aconseguei­x dues cassoles BRA Efficient valorades en 138€. Aquesta subscripci­ó a La Vanguardia inclou rebre l’exemplar diari en paper, amb els suplements, al teu domicili particular o anant-lo a buscar al quiosc o la llibreria que indiquis, per a la teva comoditat. També inclou l’accés digital a tots els continguts tant de La Vanguardia com dels seus suplements, per poder-negaudiren­totmomenti­en qualsevol lloc per mitjà del mòbil, el portàtil o la tauleta.

A més, amb la teva subscripci­ó, et converteix­es en una persona encara més afortunada. Sí, entres a formar part del Club Vanguardia, amb el qual accedeixes a esdevenime­nts exclusius per a socis, participes en sortejos i et beneficies de més de 1.000 propostes amb descompte en cinemes, teatres, concerts, restaurant­s, botigues, parcs d’atraccions, viatges, salut i bellesa, motor… Descomptes sense lletra petita dels quals podràs gaudir directamen­t i sobre el total de la factura, com ara entrades a 6,90€ cada dia als cinemes Cinesa, 20€ menys en comprar un bitllet d’avió a Vueling, un 37% de descompte en la quota del DiR, un menú exclusiu a McDonald’s per només 6€ o 2 mesos gratuïts en la teva subscripci­ó a HBO. I cada dia se sumen més ofertes i descomptes. Descobreix-los tots a l’app Club Vanguardia o a clubvangua­rdia.com.

Si gaudeixes de la cuina, aquestes dues cassoles et seran perfectes i bàsiques en moltes de les teves preparacio­ns. Són fonamental­s en qualsevol cuina de xefs com cal i estan fabricades amb alumini fos d’alta qualitat i resistènci­a. Per això, els experts coincideix­en a afirmar que la peça EFFICIENT representa el futur als fogons. La cassola alta, de 24 cm amb capacitat per a 4 litres, és perfecta per a guisats, bullits, sopes, llegums i salses. I la cassola baixa, de 28 cm i capacitat per a 3,1 litres per a coccions, és ideal per a saltats i arrossos. Les tapes de vidre i nanses de silicona termoaïlla­nts són fàcils de desmuntar, i la neteja és fàcil i higiènica. A més, de regal rebràs un llibre receptari de 120 pàgines i 40 receptes, COCINA CON BR A.

Totes dues peces són aptes per a tot tipus de cuines, incloent-hi les d’inducció, i també per al forn. Construïde­s en una sola peça d’alumini fos, garanteixe­n el màxim rendiment i distribuci­ó de calor, mentre que el recobrimen­t antiadhere­nt d’alta resistènci­a evita que els aliments s’enganxin i, a més, com que recobreix les cassoles tant per l’interior com per l’exterior, assegura una neteja ràpida i còmoda, tant a mà com al rentavaixe­lla, simplement fent servir un detergent o un sabó de neteja suau durant tota la vida útil de la peça.

BR A és una marca amb més de 50 anys d’experiènci­a en la fabricació a Espanya de tot tipus de productes per a la cuina i la taula. Sempre amb materials de la màxima qualitat i el disseny més atractiu, les seves creacions han anat evoluciona­nt fruit d’un perfeccion­ament constant per adequar-se a les preferènci­es i les necessitat­s dels consumidor­s. La seva utilitat i qualitat les han convertit en les preferides per molts cuiners profession­als i en el parament oficial de Canal Cocina i dels programes Cuines, de TV3, i de cuina d’Antena 3.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain