La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Setmanes propicies a una entesa més estreta amb els vostres éssers estimats. Podrien sorgir alguns contratemp­s per vells problemes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Un bon afer econòmic, que ha pres relleu últimament, pot veure’s pertorbat a causa de despeses generades per un projecte ambiciós.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Una bona col·laboració, propiciada les últimes setmanes, pot travessar per certa incertesa, a causa de la confusa situació profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Són setmanes propícies a les negociacio­ns laborals. Tot i això, heu d’examinar bé ara qualsevol punt que pugui semblar poc clar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Un afer relacionat amb un ésser estimat podria veure’s pertorbat per problemes econòmics. Mostreu-vos molt cauts aquests dies.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Un tema familiar molt favorable podria veure’s entorpit pels problemes amb la parella. Us trobeu en un període difícil per a les relacions.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És molt difícil, malgrat els vostres grans dots diplomàtic­s, tirar endavant negociacio­ns laborals. De fet, la situació és molt complicada.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És un moment econòmic molt delicat, ja que alguns guanys poden veure’s complicats. Potser té relació amb una difícil inversió.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Venus a Sagitari, desfavorab­le amb Neptú, indica que aquests dies acusareu més emocional ment dificultat­s relatives a la família o a l’habitatge.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

No és oportú abordar algunes dificultat­s emocionals que han pres relleu les últimes setmanes, ja que seria complicar-les.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Un afer que desitgeu, potser creatiu, podria travessar per problemes, segurament per raons econòmique­s. Aneu amb compte en diners.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Convé que us cuideu i que sigueu molt prudents, ja que motius personals podrien repercutir en les vostres relacions profession­als o socials.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain