La Vanguardia (Català)

Will Smith viatjarà al voltant de la Terra amb National Geographic

L’actor narrarà la sèrie documental ‘One strange rock’, de Darren Aronofsky

- BARCELONA Redacció

Will Smith guiarà els espectador­s per un viatge a través de tot el planeta Terra i per l’espai exterior en la nova sèrie de National Geographic, One strange rock, una producció de deu episodis realitzada per Darren Aronofsky, director i autor de pel·lícules com Madre!, Rèquiem per un somni i Cisne negro, per la qual va ser nominat a l’Oscar. La sèrie també té la producció de Jane Root, experta en produccion­s documental­s de gran importànci­a com la sèrie de National Geographic Los 80. National Geographic té previst estrenar aquesta sèrie documental en tots els canals de la cadena el març del 2018, distribuïd­a en 172 països i 43 idiomes.

One strange rock mostrarà un planeta interconne­ctat i curiosamen­t planificat, i explicarà per què és un lloc especial i ple de vida enmig d’un cosmos molt difícil i desconegut. Amb aquest objectiu, tindrà la participac­ió d’un grup d’astronaute­s d’elit que han vist la Terra des d’una perspectiv­a més àmplia. Ells seran els encarregat­s d’oferir punts de vista exclusius i relataran els seus records personals sobre el que van sentir quan van veure el nostre planeta de l’espai estant.

One strange rock ha donat a Darren Aronofsky l’oportunita­t de col·laborar amb un dels seus actors favorits. “Estic emocionat de poder tenir la participac­ió de Will Smith per ser el conductor de la nostra sèrie. El seu carisma, intel·ligència i humanitat seran una destacada contribuci­ó al projecte perquè serà el guia perfecte per portar els espectador­s a través la història de les meravelles al·lucinants que fan possible la vida a la Terra”, va afirmar.

Per la seva part, el resident de programaci­ó original i producció a National Geographic, Tim Pastore, va manifestar que “la combinació de l’encant de Will Smith amb les experiènci­es reals viscudes pels astronaute­s, a qui podem considerar veritablem­ent persones fora de sèrie, es convertirà en fonamental a l’hora de narrar la increïble història de les complexita­ts del nostre planeta”.

 ?? NATIONAL GEOGRAPHIC ?? El nou projecte de l’actor Will Smith s’estrenarà el març del 2018
NATIONAL GEOGRAPHIC El nou projecte de l’actor Will Smith s’estrenarà el març del 2018

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain