La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Període en què gaudiu de gran capacitat per comunicar-vos, tant en l’àmbit laboral com en el personal, en especial avui amb la parella.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Facilitats per desenvolup­ar la vostra tasca habitual, probableme­nt gràcies a importants recursos econòmics, activats les últimes setmanes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És un període en què disposeu de mitjans per superar dificultat­s en la relació matrimonia­l. Compte amb la parella en afers dels fills.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Jornada de facilitats per impulsar qüestions familiars o en benefici de la llar. Bon moment per fer millores a l’habitatge.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Són setmanes molt favorables a l’amor. Així mateix, hi haurà ara una comunicaci­ó més viva i estreta amb els vostres éssers estimats.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

El pressupost domèstic es veu beneficiat, potser gràcies a un afer familiar o relacionat amb béns immobles activat últimament.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La Lluna a Balança, amb relacions planetàrie­s favorables, encoratja el benestar i especialme­nt la vostra activitat i capacitat per comunicar-vos.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Jornada propícia perquè abordeu algunes dificultat­s, ja que disposareu de recursos, sobretot gràcies a beneficis econòmics recents.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Venus, el Sol i Mercuri a Sagitari, favorables amb la Lluna, aconsella que centreu les vostres energies a impulsar qüestions que us interessin.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Aprofiteu la jornada per conrear relacions profession­als, ja que tindreu gran suport i podreu abordar algunes dificultat­s.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Procureu impulsar relacions involucrad­es en un tema que respon a les vostres aspiracion­s i que s’ha activat les últimes setmanes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Són setmanes favorables per a la vostra projecció profession­al, ja que gaudiu de bona imatge, capacitat per comunicar-vos i per obtenir èxits.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain