La Vanguardia (Català)

Una menor, agredida sexualment per quatre joves

- Efe

Un home amb ordre d’allunyamen­t mor a Sabadell, en caure des de l’edifici de la seva exparella

Divendres a la nit, una noia menor d’edat va ser agredida sexualment per quatre joves a Barakaldo (Bizkaia), segons la denúncia que va presentar la víctima davant l’Ertzaintza. L’atac es va produir a l’interior d’una llotja ubicada als voltants d’El Carmen. Després de l’agressió la noia va demanar ajuda a dos agents de la policia local que patrullave­n per la zona i que la van veure visiblemen­t afectada.

La menor va ser traslladad­a a un centre hospitalar­i i la investigac­ió ha quedat a càrrec de la policia basca.

Després de conèixer-se els fets, l’Ajuntament de Barakaldo va decidir ahir convocar la junta de portaveus per a dimarts vinent, 2 de gener, a fi d’expressar la seva condemna per aquesta agressió. També es farà una concentrac­ió de repulsa el mateix dia.

D’altra banda, dissabte a la matinada va morir a Sabadell un home que es va precipitar des del terrat d’un edifici on vivia la seva exparella.

L’home mort, de 38 anys, tenia una ordre d’allunyamen­t de la dona, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra.

Els agents treballen amb la hipòtesi que l’home havia intentat entrar de matinada, des del terrat, al balcó de la casa de la seva exparella, després de trucar-li per l’intèrfon. Per això, sembla que va aprofitat que un veí li va obrir el portal i, d’aquesta manera, va poder accedir fins al terrat de l’immoble de deu plantes d’altura.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain