La Vanguardia (Català)

El 2017 s’ha acabat l’amor

La de Paula Echevarría i David Bustamante ha estat la ruptura més mediàtica de l’any

- ISABEL CLARÓS Barcelona

El 2017 ha estat un any de ruptures sentimenta­ls. A moltes parelles se’ls ha trencat l’amor, com cantava Rocío Jurado, tot i que no han dit si ha estat de “tant utilitzar-lo”. Al començamen­t de l’abril anunciaven el final de la convivènci­a Paula Echevarría i David Bustamante, després de gairebé onze anys de matrimoni. Una separació que ha donat titulars gairebé cada dia: comunió de la seva filla, vacances, baralles amb la premsa, problemes de salut, canvi d’habitatge, nova aventura, fi de seguiment a les xarxes, Nadal... I no sembla que el 2018 hagi de frenar.

També ha fer parlar molt la ruptura del futbolista Javier Hernández Chicharito amb la periodista Lucía Villalón. La va deixar ell quan ja tenien data de casament, i aviat la va oblidar amb les actrius Camila Sodi i Andrea Duro, amb qui està encara. No va causar menys enrenou la separació d’un altre futbolista, Pedro Rodríguez i Carolina Martín. Al jugador del Chelsea el van enganxar fent un petó a una altra dona pel carrer, només dos mesos després d’haver nascut el seu tercer fill.

Més discretes, en canvi, han estat les ruptures matrimonia­ls de Cristóbal Martínez-Bordíu i Jose Toledo (després de 30 anys casats), Carolina Herrera i Miguel Báez El Litri (13), Pepe Navarro i Lorena Aznar (9) i Pepe Barroso i Mónica Silva (23). La parella Gonzalo Miró i Malú també, després de tres anys.

En l’àmbit internacio­nal també hi ha hagut separacion­s sonades com la de la cantant Mel B i Stephen Belafonte amb acusacions de maltractam­ents; o la de Scarlett Johansson i Romain Dauriac, que han mantingut una batalla als tribunals per la custòdia de la seva filla. L’actor Ewan McGregor va trencar amb Eve Mavraki, amb qui estava casat de feia 22 anys, ja que s va enamorar de Mary Elizabeth Winstead, la seva companya a la sèrie Fargo. També un web assegura que una actriu és la causa del divorci de Ben Stiller i Christine Taylor, després de 17 anys junts. I Janet Jackson va deixar el seu marit, el qatarià Wissam al Mana per ser “massa controlado­r”.

Tot i que no estaven casats, altres ruptures sentimenta­ls que també han tingut impacte han estat les de l’actor Orlando Bloom i la cantant Katy Perry, la model Heidi Klum i el milionari Vito Schnabel (13 anys més jove que ella), l’actor Robert Pattinson i la rapera FKA Twigs, els cantants Selena Gómez i The Weeknd (tots dos han tornat amb els seus ex Justin Bieber i Bella Hadid) o l’actriu Jennifer Lawrence i el director Darren Aronofsky. I aquest any també van acabar Fergi i Josh Duhamel, d’Anna Faris i Chris Pratt, de Jane Fonda i Richard Perry, de Jesse Williams i Aryn Drake, de Rachel Bilson i Hayden Christense­n o de Kylie Minogue i Joshua Jesse.

Les separacion­s de Scarlett Johansson, Mel B o Ewan McGregor també han fet parlar

 ??  ?? Paula Echevarría i David Bustamante es van separar a l’abril
Paula Echevarría i David Bustamante es van separar a l’abril
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain