La Vanguardia (Català)

Cap d’Any amb teatre

Musicals, màgia i humor per menjar el raïm i passar l’última nit del 2017

- JUSTO BARRANCO Barcelona

Cap d’Any sobre l’escenari. Com cada 31 de desembre, una de les possibilit­ats més sorprenent­s per acabar l’any és anar al teatre i celebrar el canvi de data definitiu amb la resta de públic, els artistes i una copa de cava i cotilló. I d’oferta no en falta per deixar el 2017. Sobretot, hi ha molt e musical. La barreja de cabaret, circ i música de The hole zero donarà la benvinguda a l’any nou al Coliseum, i el musical Dirty dancing ho farà al Tívoli. Cabaret acomiadarà el 2017 al teatre Victòria, i a l’Apolo ho farà la nova creació de Ricard Reguant, Rouge, fantastic love, encapçalad­a per la cantant Gisela.

A l’Almeria Teatre hi haurà el musical Paquito forever, basat en la història de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformi­sta català que va començar al Paral·lel dels cinquanta i va recórrer el món. Encara un altre musical: el retorn de Comedy tonight, d’Els Pirates, a l’íntim El Maldà. I al Teatre Gaudí, Tick, tick... boom! , un musical autobiogrà­fic de Jonathan Larsson, autor de Rent.

Al teatre Condal serà el Mag Lari l’encarregat de donar la benvinguda al 2018 amb 25 il·lusions,

que celebra un quart de segle de l’il·lusionista com a profession­al de l’escena. Al teatre Goya la que ajudarà a canviar d’any serà la popular Lolita amb Luis Mottola a la comèdia Prefiero que seamos amigos.

Com sempre, després del raïm, l’Antic Teatre organitza a les 0.30 hores del dia 1 una popular festa electrònic­a (20 euros l’entrada anticipada, 25 a taquilla) amb dj i vj. Serà el Cap d’Any al teatre sense teatre.

 ??  ?? DIRTY DANCING
TEATRE TÍVOLI
DIRTY DANCING TEATRE TÍVOLI

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain