La Vanguardia (Català)

Final dels onze anys de relació entre Flavio Briatore i Elisabetta Gregoraci

L’empresari i Elisabetta Gregoraci firmen la separació

- Redacció

Ni una vida amb tota mena de luxes ni tan sols un fill de set anys en comú han aconseguit salvar la relació entre l’empresari Flavio Briatore (67) i la model Elisabetta Gregoraci (37). La molt mediàtica parella, que es va casar fa nou anys, van firmar el passat 23 de desembre la seva separació de mutu acord.

Segons la revista Oggi, ella continuarà vivint al Principat de Mònaco, en una nova casa a prop de la que compartia amb el seu marit. La també presentado­ra de televisió podrà continuar gaudint d’un bon ritme de vida gràcies a la suculenta pensió que rebrà. Tampoc no deixarà de participar en els locals nocturns –els famosos Billionair­e– oberts per Briatore a diverses ciutats del món. Ella també es queda amb l’àtic de Roma.

Als seus 67 anys, Flavio Briatore pot presumir d’haver mantingut aventures amb algunes de les dones més atractives del món. El que fos director esportiu de l’equip Renault fins al 2009, començava al món de l’esport treballant com a professor d’esquí fins a convertirs­e en la mà dreta de Luciano Benetton durant la seva expansió als EUA als anys setanta. De la mà de l’empresari italià, Briatore va ser l’encarregat de fitxar un joveníssim Michael Schumacher per convertir-lo en un dels pilots més admirats dels últims temps. Anys després, aconseguir­ia que Fernando Alonso fos campió del món amb Renault i allà també començaria la seva llegenda com a playboy. La cantant italiana Iva Zanicchi va ser la seva primera nòvia, als anys vuitanta. Llavors començava a fer la seva fortuna com a productor discogràfi­c. Als noranta, va mantenir aventures amb Naomi Campbell, Adriana Volpi, Fiona Swarovski (hereva de l’imperi del cristall) i Nina Stevens, amb qui es va casar però el matrimoni va durar uns dies. Més endavant, entre el 2003 i el 2004, va tenir un idil·li amb Heidi Klum, que va tenir un fill seu a qui Briatore sempre ha girat l’esquena. El 2005, va ser Eva Herzigova i després l’aristòcrat­a Lady Victoria Harvey i Elle McPherson.

Amb Elisabetta Gregoraci, Briatore va posar seny. Es van casar el 2008 i van tenir un fill el 2010, però ara ja han escrit el punt final a la seva història d’amor.

La relació amb la model italiana ha durat 11 onze anys i ha estat la més llarga del playboy milionari

 ??  ??
 ?? MERCÈ GILI / ARCHIVO ?? El multimilio­nari amb Elisabetta Gregoraci a la discoteca Billionair­e de Porto Cervo
MERCÈ GILI / ARCHIVO El multimilio­nari amb Elisabetta Gregoraci a la discoteca Billionair­e de Porto Cervo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain