La Vanguardia (Català)

Crawford: “Ja no soc la mateixa que quan era jove” La model, de 51 anys, dialoga sobre el pas del temps amb ‘Madame Figaro’

-

Amb 51 anys, Cindy Crawford passa comptes del pas del temps i el seu acostament a la vellesa en una entrevista per a la revista Madame Figaro. “M’estic fent gran, però encara no estic malament, oi?”. La veterana top model accepta la seva edat sense cap problema, però reconeix que no sempre és fàcil veure passar els anys quan ets una supermodel.

Crawford, de 51 anys, recorda els dies en què va ser descoberta en un petit poble a Illinois abans de convertir-se en la model més icònica de la seva generació amb un ascens de vertigen durant els noranta. Reconeix que a mesura que fa anys té més clar que es poden guanyar diners al marge de les passarel·les, un lloc que ella ha deixat ara als seus dos fills. Com qualsevol mare, diu que el primer són els seus fills, Kaia i Presley, fruit del seu matrimoni amb l’empresari Rande Gerber.

Explica Cindy Crawford que alguns continuen esperant d’ella allò més sublim de la joventut, però reconeix que aquella part meravellos­a de la vida li ha passat. “La meva imatge ara no és la que la gent tenia de mi. De vegades els explico que no soc exactament la mateixa”, confessa a Madame Figaro. “Darrere d’aquest model perfecte, hi ha una dona que, com totes, sigui o no a dalt profession­alment, conserva la seva part de fragilitat i insegureta­t”.

La supermodel també relaciona el concepte de bellesa i el resultat de les sessions de fotos. “Ara tot em sembla menys màgic, més fals i més fabricat. A mesura que et fas gran, ja no t’enganyen més. Saps que una foto bonica depèn d’una bona fotògrafa, una bona il·luminació, un bon perruquer i roba bonica”. / Redacció

Reconeix que “ara tot em sembla menys màgic, més fals i més fabricat: ja no m’enganyen”

 ?? TARA ZIEMBA / AFP ?? Cindy Crawford el 10 de desembre a Califòrnia
TARA ZIEMBA / AFP Cindy Crawford el 10 de desembre a Califòrnia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain