La Vanguardia (Català)

Lacus Group compra la planta de Norma Doors a Sòria per 6,2 milions

- VALLADOLID Efe

Lacus Group, accionista majoritari de Norma Doors Technologi­es, ha comprat la planta de la companyia ubicada a San Leonardo de Yagüe (Sòria) per 6,2 milions d’euros, segons van informar fonts de l’empresa. Lacus Group és una societat participad­a per la família Tarragó Pujol (antics copropieta­ris del Grup Ficosa) i la seva principal activitat és la participac­ió directa i gestió en empreses industrial­s per al seu desenvolup­ament i creixement a llarg termini.

Lacus Group va entrar en l’accionaria­t de Norma Doors el 2016 després d’una operació que va proporcion­ar a la companyia recursos necessaris per desenvolup­ar un pla de creixement. L’operació de compra permetrà l’adquisició de nova maquinària i la modernitza­ció de l’existent per garantir un creixement per sobre dels deu milions d’euros a la companyia, que suposen pràcticame­nt duplicar les vendes, ja que actualment té una cartera de comandes superiors als cinc milions d’euros.

Les inversions fetes a la planta de San Leonardo de Yagüe durant aquest any superen el milió d’euros i per al 2018 ja hi ha un pressupost superior al milió i mig. Quan el 2016 Lacus Group va adquirir la companyia va injectar nou milions d’euros per al refinançam­ent del deute i una ampliació de capital per reflotar la companyia.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain