La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Prudència en el camp profession­al, perquè podríeu rebre notícies desfavorab­les quant a la vostra projecció o veure bloquejat un afer.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Si teniu converses importants procureu ajornar-les, perquè no donaran bons fruits. En tot cas, tindreu dificultat per comunicar-vos i per viatjar.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Unes converses sobre una operació econòmica important podrien ser contraprod­uents. Sobretot no impulseu negociacio­ns.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Acaba de començar un període propens a les dificultat­s en les relacions, sigui quant a la vida de parella o a col·laboracion­s. Alerta aquests dies.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Situació molt delicada en el camp profession­al, perquè tendeix a donar un tomb important que es podria accelerar en dies com avui.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Risc de dificultat­s per comunicar-vos amb éssers estimats, potser amb un fill adolescent. Possibles obstacles en una activitat dels fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tendiran a veure’s entorpides qüestions familiars o relacionad­es amb l’habitatge. No és moment per a una comunicaci­ó fluida amb els vostres.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Tendència a un estat anímic baix, potser a causa de les traves que comencen a aparèixer en la vostra activitat, així com per comunicar-vos.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Certes càrregues o restriccio­ns pecuniàrie­s podrien començar a ser amenaçador­es. No impulseu nous contactes o converses econòmique­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La conjunció de Mercuri amb Saturn a Capricorn indica la necessitat de fer-vos plantejame­nts en profundita­t sobre la vida i la vostra activitat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aquests dies potser us decantareu una mica pel desànim. De fet potser tendiran a atabalar-vos problemes que han aparegut darreramen­t.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Bon moment per començar a traçar plans sobre les vostres aspiracion­s, especialme­nt per impulsar un projecte difícil però positiu per al futur.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain