La Vanguardia (Català)

Piano experiment­al

El pianista Ricardo Descalzo interpreta obres de joves compositor­s

- Barcelona

El festival de música contemporà­nia i nova creació Barcelona Modern continua amb la seva programaci­ó eclèctica amb el pianista Ricardo Descalzo.

El músic alacantí està considerat un dels millors pianistes de l’escena contemporà­nia europea, i arriba aquesta nit (20 h) a la Fundació Joan Miró per presentar un espectacle de piano experiment­al.

Descalzo interpreta­rà obres de Sarah Nemtsov, Voro Garcia, Marianthi Papalexand­riAlexandr­i, Jesús Torres, Pietro Dossena i Frédéric Le Bel, joves compositor­s que procedeixe­n de diferents llocs del món i que formen part del Curs Internacio­nal de Composició Institut Français - Barcelona Modern, una plataforma destinada a músics que vulguin especialit­zar-se en la composició.

Al llarg de la seva dilatada trajectòri­a profession­al, Descalzo ha obtingut nombrosos reconeixem­ents, com el primer premi Xavier Montsalvat­ge de Girona, el primer premi Valentino Bucchi de Roma, el segon premi del Concurs Internacio­nal de Música Contemporà­nia de Sitges, el tercer premi Ettore Pozzoli de Milà, tres premis especials del concurs d’Orleans, el premi especial Jaén de Música Contemporà­nia i el premi José Iturbi de València.

A més a més, ha actuat en escenaris il·lustres com el Benaroya Hall de Seattle, el Conservato­ri de París, el Manoel Theatre de Malta o el Carré Saint-Vincent d’Orléans.

 ??  ?? RICARDO DESCALZO
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ. 20 HORES
RICARDO DESCALZO FUNDACIÓ JOAN MIRÓ. 20 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain