La Vanguardia (Català)

Caçat un camioner que apuntava amb un làser a altres vehicles

- JOSE POLO Cornellà de Llobregat

Tot un perill al volant. El 9 de gener els Mossos d’Esquadra van denunciar un camioner, de nacionalit­at espanyola, veí de Gavà i de 24 anys, per haver apuntat de manera reiterada amb un punter làser a altres conductors des de la cabina del seu vehicle, que, a més a més, conduïa sota els efectes de les drogues, segons ahir va informar la policia catalana a través d’un comunicat.

Poc abans de les deu del matí d’aquell dia una conductora va alertar telefònica­ment el 112 de la imprudènci­a del camioner, que tampoc no respectava la distància mínima de seguretat entre vehicles. L’havia vist a la carretera C-55, en direcció a Abrera. “Apunta amb el làser de manera insistent”, va explicar la ciutadana. Davant el risc que el camioner, que transporta­va mercaderie­s perilloses, pogués provocar un accident de trànsit, diverses patrulles de Mossos el van començar a buscar ràpidament. El van trobar circulant per l’A-2, a l’altura del terme municipal de Cornellà de Llobregat.

Quan el van parar, el jove va lliurar de manera voluntària el punter làser a la patrulla de trànsit. Llavors els agents es van disposar a fer un control d’alcoholèmi­a, i el resultat va ser negatiu. Però després van fer un altre control de consum de substàncie­s estupefaen­ts amb un resultat diferent. En aquesta segona prova el camioner va donar positiu per haixix.

Els agents van denunciar el camioner per haver incomplert la llei de Protecció de

El conductor, que va donar positiu en haixix, s’exposa a una multa d’entre 30.000 i 600.000 euros

Seguretat Ciutadana per l’acció amb el làser, per haver conduït sota els efectes de les drogues i per dues infraccion­s més. El primer delicte es considera una falta “molt greu”, i la sanció pot oscil·lar entre els 30.000 i els 600.000 euros.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain