La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Sigueu prudents a l’hora de fer valer el vostre parer, ja que podrien despertar rebuig, sobretot quant a certes relacions profession­als.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Un problema que probableme­nt es planteja des de fa temps podria donar lloc a tensions amb un ésser estimat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Hi ha risc de ruptura d’una negociació econòmica, potser perquè podria comportar un projecte que, tot i això, és molt interessan­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Molta prudència, ja que la inestabili­tat d’aquests temps en l’àmbit profession­al pot donar lloc a la ruptura amb una excel·lent col·laboració.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és moment de defensar actituds avantguard­istes a la feina. Podrien suscitar reaccions adverses o perjudicar una bona negociació.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Atenció als aspectes econòmics d’un afer que, tot i això, pot ser molt favorable per a un ésser estimat o molt beneficiós per als fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Valoreu la possible intervenci­ó de la parella quant a un afer molt favorable per a la família o relacionat amb millores a l’habitatge.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Mireu d’estar atents a les relacions laborals, ja que la situació és difícil i podria donar lloc a fortes diferèncie­s. Eviteu impulsar negociacio­ns.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Podríeu patir una pèrdua econòmica, potser a causa d’imprevisto­s, bé relacionat­s amb un ésser estimat o bé per una inversió de risc.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Venus a Capricorn, desfavorab­le amb Urà, indica que acusareu més emocionalm­ent problemes relacionat­s amb la família o l’habitatge.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

No és moment d’abordar certes dificultat­s, ja que, tot i el vostre enginy, les vostres propostes podrien ser contraprod­uents i arribar a agreujar-les.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Prudència i diplomàcia en les relacions d’un projecte que pren vigència aquestes setmanes. Podrien sorgir tensions econòmique­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain