La Vanguardia (Català)

Després del Fuenlabrad­a i el Numància, ara el Madrid es troba amb el Leganés

- CARLOS NOVO Madrid

El Madrid va tornar a tenir sort en el sorteig d’una Copa que li està sent molt amable amb els adversaris. El bombo li va oferir ahir el Leganés, l’equip que li venia més de gust dels que quedaven a quarts, després d’haver eliminat el Fuenlabrad­a, de Segona B, i el Numància, de Segona A, en les dues rondes prèvies. La sort ha estat fins i tot geogràfica. Dos dels encreuamen­ts són amb desplaçame­nts a la perifèria de la capital espanyola, i l’altre a Sòria, a poc més de 200 quilòmetre­s del Bernabeu.

Per al Leganés, amb el qual el Madrid també ha de jugar a mitjan febrer el partit ajornat pel Mundial de Clubs, l’eliminatòr­ia serà una festa. L’equip d’Asier Garitano disputa la seva segona temporada a Primera Divisió i és la primera vegada que arriba a quarts de final del torneig del K.O. després de superar en una eliminatòr­ia molt soferta el Vila-real, el rival del Madrid avui a la Lliga al Bernabeu.

Amb un dels pressupost­os més baixos de la categoria, 45 milions, quatre dels quals gastats en fitxatges, el club pepinero va en novena posició a la taula.

El partit d’anada de la setmana vinent serà a Butarque dijous (21.30h), i això obliga que el partit de Lliga que el Madrid havia de disputar dissabte contra el Deportivo al Bernabeu passi a diumenge a la mateixa hora, les 16.15h. Ahir LaLiga va fer oficial el canvi.

En la seva roda de premsa, Zinédine Zidane va qualificar el Leganés d’“equip difícil. Serà un partit complicat. La cosa bona és que no sortirem de Madrid. Abans de mirar la semifinal cal mirar els quarts. Nosaltres som el Madrid i sabem la dificultat de tots els adversaris”.

L’entrenador francès continua molt a la defensiva, enfadat amb les crítiques que rep i cada vegada més aïllat a la seva bombolla. “Estic cansat de sentir que el Madrid està malament. És molt bonic parlar malament del Madrid. Ven més. El que hem de fer és no escoltar el que es diu. O escoltar-ho el mínim. Tot el que es diu del Reial Madrid és negatiu i això no és així, o jo no ho veig així. La situació és la que és i hem de treure’n el que és positiu: estem vius en totes les competicio­ns i hem de tirar endavant. No estem tan malament com es pot dir”, va concloure amb un posat molt seriós.

Zidane va comentar que l’amoïna l’ambient que avui espera el seu equip al Bernabeu, on de quinze partits jugats n’ha guanyat vuit, empatat cinc i perdut dos entre les tres competicio­ns. “És en els moments de dificultat­s quan necessitem que la gent estigui més amb l’equip. A nosaltres no ens falta joc, el que ens falta és la continuïta­t necessària per guanyar”, va afirmar.

Per a aquesta tarda el Madrid no podrà disposar de Benzema ni de Ramos, lesionats. El Vila-real, que no ha començat bé l’any, ve amb moltes baixes. A Calleja li falten, entre altres jugadors, Bruno, Soriano i Sansone.

LA QUEIXA DE ZIDANE

“Estic cansat de sentir que el Madrid està malament; és molt bonic de dir-ho sempre; ven més”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain