La Vanguardia (Català)

Acuasec, guardonada amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball

-

Acuasec va rebre el passat 17 de desembre la Medalla Europea al Mèrit en el Treball, una distinció que posa de manifest la seva trajectòri­a profession­al en el sector de la protecció contra humitats i el reconeixem­ent als seus mèrits, serveis rellevants a la Unió Europea i als seus treballs. Aquest guardó suposa una nova fita per a aquesta empresa operativa en l’àmbit nacional especialit­zada a posar solució definitiva a tot tipus d’humitats.

Els membres de l’AEDEEC -associació sense ànim de lucre que té per objectiu impulsar i reconèixer a aquelles persones i empreses que promouen un bon desenvolup­ament empresaria­l dins de la Unió Europea- concedeixe­n cada any la Medalla d’Or a aquelles empreses que serveixen d’inspiració a possibles nous empresaris. L’associació va destacar el paper d’Acuasec fomentant la consciènci­a de l’emprenedor i del bon fer de les empreses.

Aquesta medalla se suma a altres guardons obtinguts per la companyia, com l’Estrella d’Or lliurada per l’Institut per a l’Excel·lència Profession­al i el premi A La teva Salut de la Raó. Aquests premis posen en relleu els mèrits aconseguit­s per Acuasec en els seus 21 anys de bagatge profession­al, en els quals s’ha dut a terme amb èxit milers d’obres apostant sempre per la inversió en desenvolup­ament tecnològic i capital humà.

 ?? i José Luís Barceló ?? Juan Ignacio Navas, Manuel Carnero (delegat d’Acuasec)
i José Luís Barceló Juan Ignacio Navas, Manuel Carnero (delegat d’Acuasec)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain