La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Període propici a obtenir guanys d’una col·laboració i, en especial, d’una negociació. Això us ajudarà avui a abordar certes dificultat­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mesos propicis a entaular una molt bona col·laboració, que seria excel·lent per impulsar afers que responguin als vostres interessos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença un període propici al desenvolup­ament de la vostra feina. Aprofiteu que gaudiu de bona imatge per conrear relacions profession­als.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La jornada propicia la bona comunicaci­ó amb els vostres éssers estimats. Sobretot hi haurà una entesa més oberta i fluida amb els fills.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Són mesos favorables a temes familiars i relatius a béns immobles. Aprofiteu la jornada per abordar temes econòmics amb els vostres.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És una època propícia a una obertura d’horitzons. La parella es mostrarà especialme­nt receptiva a les vostres idees durant aquesta jornada.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Facilitats per desenvolup­ar la vostra tasca, que podria beneficiar-se d’una bona operació econòmica. Mostreuvos disposats a entaular tractes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb la Lluna, encoratja el vostre benestar i, sobretot, és signe propici a qüestions en benefici dels fills.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La jornada propicia qüestions favorables a la família així com a la llar. De fet, aquests afers actualment tenen especial protecció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És aconsellab­le conrear avui relacions involucrad­es en un projecte important que pot ser molt beneficiós per a les vostres aspiracion­s.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Sou en un període molt propici a la vostra projecció profession­al, i podeu obtenir èxits i reconeixem­ents. Encoratgeu negociacio­ns econòmique­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Júpiter, us permet treure més partit d’un estudi o activitat que obre perspectiv­es interessan­ts al vostre futur.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain