La Vanguardia (Català)

‘The running show’ o fer una entrevista mentre es corre

El nou programa de Raúl Gómez s’estrena aquesta nit a #0

- BARCELONA Redacció

Andreu Buenafuent­e, Mercedes Milá, David Broncano, Jesús Calleja, Santiago Segura, Gabino Diego, Rudy Fernández o David Muñoz seran alguns dels entrevista­ts mentre corren a El running show, el nou programa de Raúl Gómez (Maraton man) per al canal #0 de Movistar+ que s’estrena aquesta nit a les 22 hores.

Durant la presentaci­ó de l’espai als mitjans, Raúl Gómez va destacar que El running show és “l’únic programa de la televisió on es fan entreviste­s corrent de principi a fi” perquè es tracta d’“un talk show en vambes on l’humor, el running, els convidats i la música seran els referents”, i va avançar en aquest sentit que a l’espai hi haurà a més la música en directe a càrrec de la banda The Ladies.

En cada un dels deu lliurament­s que compondran aquesta primera temporada del programa es tractaran assumptes molt diversos com l’humor, l’èxit o el sacrifici, amb tres convidats que correran al costat de l’entrevista­dor per la Casa de Campo a Madrid.

En el primer programa, titulat El running al desnudo , hi participar­an la periodista Mercedes Milà, el divulgador científic Pere Estupinyà i el nudista Javier Martínez, mentre que en el segon programa l’humorista Andreu Buenafuent­e, el monologuis­ta Dani Alés i la youtubera Zaifer parlaran de com córrer i riure allarguen la vida.

En altres lliurament­s també es conversarà sobre els sacrificis que es fan per aconseguir un somni amb Dabiz Muñoz, de DiverXO, amb tres estrelles Michelin a Madrid; l’entrenador­a olímpica Anna Tarrés i l’ironman José Manuel López; d’obsessions amb Juanito Oiarzabal, Raúl Cimas i la psicòloga Mamen Rodríguez; o d’hiperactiv­itat amb l’aventurer Jesús Calleja, l’expert José Ramón Gamo i l’artista Zahara.

El director de #0, Fernando Jerez, va destacar que Raúl Gómez ja és un dels nous rostres “rellevants” de la televisió, mentre que el director del programa, David Moncasi, va qualificar el programa de “xou endorfínic, perquè desprèn bon rotllo constantme­nt”.

 ?? DIEGO PUERTA ?? Raúl Gómez dijous passat a Madrid
DIEGO PUERTA Raúl Gómez dijous passat a Madrid

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain