La Vanguardia (Català)

Zidane: “Neymar li agrada a tothom”

- CARLOS NOVO

L’actualitat del Reial Madrid passa gairebé més pel projecte per a la temporada vinent que pel present. Zidane va insistir una altra vegada en la roda de premsa de Valdebebas, prèvia al partit contra el Deportivo, que no vol fitxatges en aquest mercat d’hivern però li van brillar els ulls quan se li va preguntar per la possibilit­at d’incorporar Neymar: “No parlo de jugadors que no estan amb mi. Neymar li encanta a tot el planeta del futbol perquè és un gran jugador”, va comentar.

El francès, menys seriós i enfadat que en els últims dies, va negar problemes amb la direcció del club: “Pensem el mateix. Si em preguntes sempre et diré que no tindrem mai problemes entre el club i jo”.

Amb la Lliga gairebé perduda, l’entrenador tampoc no vol donar el missatge d’haver canviat l’objectiu del títol per assegurar el quart lloc, ara compromès per la mala ratxa de l’equip. I es mostra cautelós: “Jo no penso en negatiu, penso en positiu. No llançaré mai la tovallola. No em rendiré mai, com marquen els valors d’aquest club”. Zidane esperarà fins avui per donar els convocats, però va confirmar la tornada de la BBC completa a la llista (Bale, Benzema i Cristiano). Seria la primera vegada que poden jugar junts des del clàssic de la temporada passada, el 23 d’abril. Aquell dia Bale es va entossudir a jugar sense estar recuperat del tot i es va acabar per trencar.

Després, diferèncie­s en les contingènc­ies han impedit d’ajuntar-los. Cristiano va estar sancionat cinc partits i Benzema es va lesionar durant les seves vacances de Nadal a Dubai, una cosa que el club ha tractat d’ocultar.

Al capítol de lesionats Sergio Ramos no arriba al partit d’avui, però ja se l’espera la setmana que ve. Jesús Vallejo, lesionat a Butarque al quart d’hora, té un trencament muscular i estarà de baixa entre quatre i sis setmanes, cosa que confirma la mala sort de l’aragonès que amb prou feines juga i quan juga es trenca.

Un altre jugador en boca de tots és Dani Ceballos, que divendres va desmentir a les xarxes socials que vulgui deixar el club. Zidane ho va confirmar ahir: “Ceballos és feliç aquí i és el futur del Madrid. Tots els meus jugadors són feliços. Són treballado­rs i tinc la sort de comptar-hi”. Zidane continua al seu núvol.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain