La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu per tractar temes de diners. Especialme­nt agafarà impuls una excel·lent negociació econòmica de tipus profession­al.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Possibilit­at durant aquesta època d’ entaular una molt bona col·laboració. Aprofiteu per cuida rels contactes i, especialme­nt, les negociacio­ns.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

En cas que tingueu una negociació laboral engegada, procureu impulsarla, perquè podria donar lloc a un acord molt beneficiós. Aprofiteu-ho.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Període molt favorable als fills. A més, tindreu una gran entesa amb la parella en qüestions relacionad­es amb ells.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És el moment de posar-se a agilitar operacions i contactes de caràcter laboral, perquè s’obren molt bones perspectiv­es i tindreu suport.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Excel·lent moment per compartir amb els fills activitats interessan­ts. Seria adequat planificar un viatge important per fer amb ells.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Setmanes propícies per impulsar temes familiars o en benefici de la casa. Per fer-ho disposareu d’importants recursos econòmics.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb Mercuri, impulsa una gran obertura d’horitzons personals, sigui a través d’estudis o d’un viatge.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Possibilit­at d’entaular una negociació econòmica molt beneficios­a. Potser serà en secret, però disposeu d’un suport notable.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mercuri a Capricorn, favorable amb Júpiter, és un dels signes més propicis per comunicar-se, per viatjar i per impulsar la vostra activitat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Una excel·lent oportunita­t d’obrir perspectiv­es a la vostra projecció profession­al podria constituir un factor decisiu per encaminar un problema.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Perspectiv­es interessan­ts per a un tema que ha agafat pes darreramen­t i que respon a les vostres aspiracion­s. Podríeu tenir una bona negociació.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain