La Vanguardia (Català)

“Si no fos possible no seríem aquí”

- RAMÓN ÁLVAREZ Sant Adrià de Besòs

Quan la confiança ve avalada pel deure complert, l’èxit és més que una simple promesa. Quique Sánchez Flores es va voler adreçar bàsicament a l’espanyolis­me quan va acabar l’entrenamen­t d’ahir a Sant Adrià per transmetre un missatge d’optimisme mesurat. El rival mirarà de passar la piconadora a què té acostumada la seva afició, però l’Espanyol no serà una simple pedra al mig del camí. “Sabeu el que és l’eliminatòr­ia i el que ens espera –va dir el tècnic–. Comença un partit completame­nt nou i diferent, i el resultat de l’anada no ens dona per especular: seran 90 minuts llargs i intensos, i si tenim energia fins al final hi serem més a prop”.

Tot i que no va oferir la seva convocatòr­ia a l’espera de l’evolució de Piatti i Jurado, Sánchez Flores no va amagar ahir les seves cartes. Sap què l’espera al Camp Nou i sap què espera el rival del seu equip.

Hi ha pocs secrets, i el que comptarà serà la seva execució. “No és difícil imaginar el tipus de partit que ens trobarem –va assenyalar–. Tenim l’exemple del Celta al camp del Barça. Esperem que la seva sortida sigui important; miraran de manar i deixar el seu segell des del principi, però nosaltres també tenim molts motius per córrer. Tots sabem a què juga el Barcelona, i prepararem un equip adequat per plantar-li cara. Hem d’enfosquir-lo molt i, a partir d’aquí, fer veure les nostres virtuts. Si penséssim que tot plegat és un impossible, no seríem aquí”.

Amb un esquema similar al del partit d’anada, l’Espanyol mirarà de buscar el seu premi a la contra, aprofitant el valor del doble del gol fora de casa.

“És un partit en què hem de tenir solvència; no hem de limitar-nos a posar-nos el marcador de no encaixar i prou. Al partit de Lliga que vam jugar al Camp Nou vam tenir moltes més ocasions de les que vam tenir al partit de Copa de l’altre dia; ara hem de transforma­r-les”, va assegurar.

El tècnic de l’Espanyol va refusar fer qualsevol revelació sobre el seu onze, i de manera explícita sobre qui ocuparà aquesta nit la porteria blanc-i-blava, però sí que va reconèixer que el seu equip no arriba net a aquest derbi.

“No tenim ni tots els jugadors ni tots al 100% –va assenyalar, donant a entendre que no tots els convocats estaran preparats per jugar tot el partit–. No podem triar, i haurem de buscar altres protagonis­tes per als mateixos petits escenaris. M’agradaria que l’equip tingués la prestància que ha tingut en altres partits importants i que quan arribem al vestidor després del partit, hagi passat el que hagi passat, puguem dir que hem fet tot el que hem pogut”.

LA RESISTÈNCI­A “Seran 90 minuts llargs i intensos, i si tenim energia fins al final hi serem més a prop” MÀXIMA EXIGÈNCIA “Passi el que passi, que quan arribem al vestidor puguem dir que ho hem donat tot”

 ?? RCD ESPANYOL ?? Sánchez Flores a la sessió d’ahir a Sant Adrià
RCD ESPANYOL Sánchez Flores a la sessió d’ahir a Sant Adrià

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain