La Vanguardia (Català)

Meryl Streep fitxa per ‘Big little lies’

- Redacció

La sèrie Big little lies va camí de convertir-se en la producció amb el millor elenc femení de la història de la pantalla petita. Meryl Streep és el gran fitxatge per a la segona temporada d’aquesta ficció d’HBO, que s’unirà a un repartimen­t liderat per Nicole Kidman, Reese Witherspoo­n, Laura Dern, Shailene Woodley i Zoë Kravitz.

Streep donarà vida a Mary Louise Wright, la mare del Perry (Alexander Skarsgård) i sogra de la Celeste (Kidman), que arriba a la ciutat de Monterrey a la recerca de respostes i preocupada pels seus nets. I ja de passada per descobrir les mentides que s’amaguen a la comunitat.

Big little lies va ser la minisèrie més admirada del 2017, amb vuit premis Emmy i quatre Globus d’Or. A més, Reese Witherspoo­n i Nicole Kidman s’han revelat com dues productore­s a tenir en compte. El rodatge d’aquesta segona temporada començarà a la primavera i s’espera la seva estrena per al 2019. Segons el mitjà especialit­zat Variety, l’actriu cobrarà 800.000 dòlars per episodi, uns 650.000 euros.

Considerad­a una llegenda de la interpreta­ció, Meryl Streep ha rebut aquesta setmana una nova nominació a l’Oscar a millor actriu pel seu paper a la pel·lícula Los archivos del Pentágono, la número 21 de la seva carrera. L’artista s’ha emportat la preuada estatueta en tres ocasions: Kramer contra Kramer (1979), La decisió de la Sophie (1982) i La Dama de Ferro (2011). El seu historial als Emmy, els premis de televisió, també és reeixit. El 1978 va guanyar el primer per Holocaust; el 2004 se’n va emportar un altre per la interpreta­ció de quatre personatge­s a Àngels a Amèrica i el tercer li va arribar per la seva narració al documental de Netflix Five came back.

 ?? CHRIS PIZZELLO / GTRES ?? L’actriu Meryl Streep
CHRIS PIZZELLO / GTRES L’actriu Meryl Streep

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain