La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Fins a mitjans de març és un bon període per desplegar els vostres dots emprenedor­s. Aprofiteu-ho per prendre decisions valentes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És preferible que eviteu situacions que comportin risc personal. Però es veuran encoratjad­es operacions econòmique­s en associació.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença un període procliu perquè sorgeixin tensions en les relacions. Millor evitar temes conflictiu­s amb parella i col·laboradors.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant mes i mig tendirà a activarse la vostra feina. És moment d’impulsar la vostra tasca mitjançant noves iniciative­s i obrir nous camins.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Podreu gaudir d’unes relacions amoroses més passionals. A més, període propici a la presa d’iniciative­s sentimenta­ls.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Fins a mitjans de març prendran força les reformes a la llar o, fins i tot, un canvi d’habitatge. Però hi ha risc de problemes familiars.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

S’obre un període en què tendireu a sentir-vos més energètics. Moment d’emprendre iniciative­s que obrin perspectiv­es a la vostra activitat.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Moment de centrar la vostra energia a donar impuls a l’economia. Enfoqueu-la cap a operacions que puguin obrir-vos noves vies.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

L’ingrés de Mart a Sagitari és una poderosa injecció d’energia per al vostre signe. Moment de llançarvos a un canvi personal.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Durant unes setmanes tindreu menys energies. Convé que eviteu esforços excessius o estressant­s. Descanseu i cuideu-vos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tindreu facilitats per llançar-vos a projectes que responguin a les vostres ambicions i que us obrin nous horitzons.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les properes setmanes propicien la presa de decisions i emprendre iniciative­s profession­als. Però també seran de dura competènci­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain