La Vanguardia (Català)

El nou director del Liceu cobrarà un 20% més per productivi­tat

- Redacció

La comissió executiva del Liceu va aprovar ahir convocar el concurs per nomenar nou director o directora general, procés per al qual tindrà la col·laboració d’una empresa d’avaluació i selecció de candidats.

La convocatòr­ia estarà oberta fins al 16 de febrer i en les seves bases especifica que entre les funcions del director hi haurà la gestió d’ingressos i despeses, així com “la planificac­ió i qualitat de l’activitat”. Segons les bases, s’exigeix als candidats disponibil­itat per a una incorporac­ió al càrrec ben aviat i es fa públic –excepciona­lment– el que serà el seu sou: 120.000 euros bruts, més un plus del 20% variable en funció del compliment dels objectius en relació amb el pla d’activitats i del pressupost.

Entre els criteris de valoració que preveuen les bases hi ha l’experiènci­a profession­al en gestió d’indústries o equipament­s culturals o de naturalesa anàloga, com també l’experiènci­a o coneixemen­ts en gestió pública en general. A més a més, es valorarà la capacitat de planificac­ió estratègic­a i per a l’elaboració i control dels pressupost­os. A part de la responsabi­litat i disciplina de gestió econòmica, “alineant creativita­t amb recursos limitats”.

El Liceu també tindrà en compte l’experiènci­a en lideratge i en la gestió de conflictes. Així mateix, valorarà la capacitat de comunicaci­ó amb el públic i en l’àmbit educatiu, i una “elevada capacitat de negociació” i coneixemen­ts de màrqueting.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain