La Vanguardia (Català)

Bosk obre Barnasants

L’artista empordanès presenta en primícia el seu nou treball discogràfi­c

- Redacció JOANJO BOSK

El cantant empordanès Joanjo Bosk inaugura el festival Barnasants aquesta nit presentant en primícia el seu últim treball discogràfi­c, Camí d’aigua, al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat. Bosk inaugura, doncs, la 23a edició d’aquest certamen dedicat a la cançó d’autor que conclourà el 14 d’abril. I que tan sols aquest cap de setmana tindrà cinc concerts més: Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Quico Pi de la Serra, Eduard Canimas, Dani

Flaco i el concert especial 2968 anys de resistènci­a amaziga, amb el grup de rumba algeriana Gosto BCN i els cantautors Jawad Amazigh i Dani Caracola, un concert que se celebrarà diumenge a La Lleialtat Sansenca.

De moment, aquesta nit Joanjo Bosk (Figueres, 1976) presentarà al Teatre Joventut cançons plenes de poesia i de vitalitat. En format de quartet electroacú­stic, Bosk (veu i guitarra acústica i harmònica), Lluís Costa i Lluís Figueras (guitarra elèctrica i acústica) i Àngel Abat (percussió) transitara­n entre la cançó i el rock d’autor. Emocionali­tat, memòria, compromís i actitud conflueixe­n entre la creació pròpia i l’adaptació de poemes. Un concert en què les seves noves cançons afrontaran la seva veritable dimensió a l’escenari. Un directe amb un repertori basat especialme­nt en el nou disc, Camí d’aigua, però que també inclourà cançons de treballs anteriors. Un concert que per Barnasants vol ser “un retrat sonor d’una de les veus més excepciona­ls i alhora desconegud­es del panorama català”.

 ??  ?? TEATRE JOVENTUT HOSPITALET. 20.30 HORES
TEATRE JOVENTUT HOSPITALET. 20.30 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain