La Vanguardia (Català)

“L’afició ha somiat molts dies que era possible”

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

“Era una eliminatòr­ia molt complicada contra un rival superior en molts aspectes, però l’afició ha somiat molts dies que era possible tirar endavant, i al final només ens ha faltat un gol per aconseguir­ho”. Quique Sánchez Flores es va mostrar molt satisfet amb la “feina de tots els jugadors, que ens ha permès competir molt bé contra el Barcelona en un partit intens, amb molt contacte, com ha de ser. És molt difícil aconseguir que els partits es desenvolup­in com vols quan jugues contra el Barça, i nosaltres ho hem aconseguit. Per això sé que els aficionats de l’Espanyol se sentiran orgullosos per l’esforç que hem demostrat en els dos partits de l’eliminatòr­ia. Si no haguéssim estat consistent­s, ells ens haurien passat per sobre, però no ho han aconseguit”.

L’entrenador blanc-i-blau va explicar: “En la mesura possible volíem arribar amb més cames als minuts finals, però de vegades les circumstàn­cies ho impedeixen. Teníem clar que tot es resoldria llavors; i, tot i que ells han tingut més oportunita­ts, nosaltres també hem pogut classifica­r-nos. El balanç global després dels dos partits és bo perquè en el primer vam ser capaços de vèncer i en el segon hem acabat bé i hem competit fins al final. Ha estat un duel molt digne si tenim en compte, a més a més, l’entitat del rival”.

“Parlar de justícia o no sobre l’accés a les semifinals no és important. Cal pensar en la distància que separa els dos clubs i analitzar el que ha passat. Hem d’estar satisfets”, va afegir Sánchez Flores, que també es va referir a la situació a la porteria de l’Espanyol: “Tinc dos grans porters, i no havia pensat res especial. Abans de cada partit decidiré qui juga a partir d’ara”.

EL PARTIT DEL CAMP NOU

“El Barcelona ha tingut més ocasions, però a nosaltres només ens ha faltat un gol”

PAU LÓPEZ

“Hem donat la cara davant un dels millors equips del món, i la gent ho agrairà”

VÍCTOR SÁNCHEZ

“En tot moment vam estar en l’eliminatòr­ia, tot i que els gols van arribar massa aviat”

 ?? ÀLEX GARCIA ?? Els dos entrenador­s saludant-se en el partit d’ahir al Camp Nou
ÀLEX GARCIA Els dos entrenador­s saludant-se en el partit d’ahir al Camp Nou

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain