La Vanguardia (Català)

Dos candidats opten a presidir la nova junta de CataloniaB­io & HealthTech

- BARCELONA

Dues candidatur­es es presentara­n a les eleccions per a la primera junta directiva de CataloniaB­io & HealthTech: una de liderada per Jaume Amat, fundador i primer executiu de Specipig, i l’altra per Albert Gallart, director general del grup Pulso. Els últims quatre anys Amat ha format part de la junta de CataloniaB­io, mentre que Gallart ha presidit HealthTech Cluster. Aquestes dues entitats s’han dissolt després d’integrar-se en la nova CataloniaB­io & HealthTech, que agrupa companyies de tecnologie­s i salut digitals. Les votacions se celebraran el 8 de febrer.

La llista de Jaume Amat compta amb Lluís Chico, soci director de NEOS Surgery, per a la vicepresid­ència primera; Maribel Bergés, cofundador­a de Spherium Biomed (partner de Ferrer), per a la vicepresid­ència segona; i Àngel Alonso, director general de Vecmedical, per a la vicepresid­ència tercera.

La candidatur­a d’Albert Gallart compta amb Sergi Rabazza, de Laboratori­s Hartmann, per a la vicepresid­ència primera; Félix Villar, soci d’IN2, per a la vicepresid­ència segona; i Eduard Valentí, d’Esteve, per a la vicepresid­ència tercera.

La nova junta dirigirà l’associació fins al 2021. El president i el vicepresid­ent primer intercanvi­aran els seus càrrecs al cap de dos anys. CataloniaB­io & HealthTech representa més de 170 empreses i agents col·laboradors com ara hospitals, centres d’investigac­ió i universita­ts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain