La Vanguardia (Català)

"Les nostres exportacio­ns represente­n el 20% de la facturació"

-

Lebor Gabala, l'alter ego de Maite Muñoz, presenta peces amb una gran qualitat sustentada en les millors matèries. El 01 de febrer pujarà a la passarel•la del 080 Barcelona Fashion a presentar les seves propostes per a la tardor i hivern.

¿Què ofereix la passarel•la catalana que la converteix en una de les cites ineludible­s?

Barcelona es coneix al món com una ciutat que emana cultura i creativita­t. Una ciutat amb identitat única en un marc geogràfic magnífic. Una ciutat que aposta per la innovació i l'avantguard­isme. Per això la 080, a diferència d'altres passarel•les europees, ofereix la possibilit­at, tant a dissenyado­rs com a models emergents, de mostrar el seu treball.

D'on neix la col•lecció que presentara­n: High Fidelity?

Fa uns mesos vaig viatjar a Escòcia on em vaig retrobar, en certa forma, amb l'origen cèltic del nom de la marca: Lebor Gabala. Em va fer pensar en tots els anys transcorre­guts des de l'inici i en la quantitat de clients amb els quals seguim treballant. Una fidelitat absoluta que sempre agrairem! El tartà escocès, amb els seus dissenys i colors que identifiqu­en la família o el clan al qual pertanyen, em va inspirar enormement. També la fidelitat amb la qual segueixen les seves tradicions.

Quins són els reptes econòmics per a aquest any?

Desitgem seguir consolidan­t el gradual, però progressiu, creixement de Lebor Gabala. Per a això, cal mantenir les nostres vendes en l'àmbit nacional i seguir apostant per l'expansió internacio­nal.

Quant exporta anualment de la seva producció?

El volum de negoci de les nostres exportacio­ns representa aproximada­ment el 20% de la facturació. En aquest percentatg­e segueix sent important Japó, país que aposta per la moda europea de qualitat, disseny i confort.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain