La Vanguardia (Català)

La vida sense alcohol

-

En una societat cada dia més narcisista i preocupada pel cos, que busca l’alimentaci­ó saludable o el civisme, els abstemis per voluntat pròpia continuen sent uns incompreso­s per a la majoria.

Roy rogers . Gel . 225 grams de cola . 14 grams de granadina . 2 cireres al marrasquí

Omplim un vas llarg amb gel i afegim la cola i la granadina. Barregem suaument amb una cullera de còctel o una canya per combinar-lo. Després decorem el marrasquí amb les cireres.

Iced tea . 1 bosseta de te negre . Mitja llimona o mitja taronja . 1 tassa d’aigua bullent . Gel

Posem la bossa de te en un recipient. Pelem la llimona o la taronja, evitant al màxim la polpa, i afegim la pell a la gerra. Aboqueu l’aigua calenta a la gerra i deixeu que s’amari tot durant cinc minuts. Remenem les bosses de te abans de treure-les i ho deixem refrigerar. Serviu-ho sempre en un vas ample ple de gel.

Orgull purità . 57 grams de suc de nabius . 57 grams d’almívar de gingebre . Gel picat . 85 grams de sidra de poma sense alcohol

Barregem el suc de nabiu i l’almívar, hi afegim gel picat i remenem. L’acabem d’omplir amb la sidra de poma sense alcohol i ja estarà a punt.

Shirley temple . 35 grams de granadina . 14 grams de suc de llimona espremuda . 14 grams de suc de llima espremuda . Gel . 85 grams de soda . 2 cireres al marrasquí

Posem la granadina, el suc de llimona i el suc de llima en un vas alt. Remenem amb una cullera de còctel o amb una canya fins que es combini tot. Posem gel al vas i afegim la soda fins a omplir-lo. Remenem una altra vegada fins que ho barregem tot i decorem el marrasquí amb les cireres. Ja està a punt per servir.

Tropical cooler . 65 ml de nèctar de préssec, 35 ml de guaiaba i 20 ml de pinya . Suc de llima de mitja llima . 2 fulles de menta . Gel . Cervesa de gingebre

Combinem el préssec, la guaiaba, la pinya, la llima i la menta en un vas i ho remenem bé. Hi afegim gel i acabem d’omplir el got amb la cervesa de gingebre.

Little pink pearl . 56 grams de suc d’aranja vermella espremuda . 28 grams de suc de llima espremuda . 14 grams de xarop d’ametlla o orxata . Gel . 1 fina rodanxa d’aranja vermella

Posem el vas de còctel al frigorífic per refredar-lo. Hi afegim el suc d’aranja vermella, el suc de llima i el xarop d’ametlla en una coctelera i omplim el got amb gel fins a la meitat. Ho remenem tot i abans de servir-lo hi col·loquem una rodanxa d’aranja vermell com a decoració.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain