La Vanguardia (Català)

Eva Longoria, al cinquè mes d’embaràs

-

L’actriu Eva Longoria mostra orgullosa el cinquè mes d’embaràs. L’actriu, de 42 anys, donarà a llum a la primavera el seu primer fill amb l’empresari mexicà José Antonio Bastón, amb qui es va casar el 2016.

A través de les xarxes socials la protagonis­ta de Mujeres desesperad­as ha mostrat orgullosa la panxa d’embarassad­a. Longoria ha començat l’any amb molta energia. Després d’haver aparegut en un parell de lliurament­s de premis mostrant l’embaràs amb vestits enlluernad­ors, l’actriu mexicoamer­icana acaba de publicar una foto a Instagram amb roba esportiva negra, gorra i ulleres de sol, a punt per començar la seva rutina d’exercici. “Caminada de dilluns al matí!”, escriu Longoria al costat de la imatge que va triar per desitjar un bon dia als seus 4,3 milions de seguidors en aquesta xarxa social.

Fa uns quants dies, durant el lliurament dels Globus d’Or, i també gràcies a una foto a Instagram, es va saber que l’actor i presentado­r Mario López serà el padrí del fill de Longoria i Bastón. / Redacció

 ?? INSTAGRAM ?? Eva Longoria
INSTAGRAM Eva Longoria

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain