La Vanguardia (Català)

Un espai premium i només per a adults

-

Caldea va crear, amb el seu naixement, una nova categoria de centres. Amb la invenció de la noció de termolúdic, naixia un centre que tenia una mica de spa i molt de parc temàtic. En qualsevol cas, la idea va calar no tan sols entre andorrans i turistes, sinó en l'àmbit dels centres termals, que va veure néixer altres espais amb aquest adjectiu de nova creació.

L'èxit sonor amb el públic familiar va propiciar la creació d'un nou espai, més calmat i més vinculat als orígens del termalisme: una combinació de salut i relax. Així naixia Inúu el 2012, 18 anys després de la inauguraci­ó de Caldea. Aquest centre ofereix tractament­s terapèutic­s i de bellesa, així com recomanaci­ons personalit­zades per als visitants.

Això sí, per accedir a aquestes instal·lacions cal haver fet 16 anys. Només així es pot gaudir dels espais privats i de les sanadores aigües termals del centre, d'acció antiàlgica, cicatritza­nt, descongest­ionant i antial·lèrgica. Tot això mentre es gaudeix d'un ambient tranquil, sense crits ni xipollejos. Per tots aquests motius, és l'espai més valorat per les parelles que visiten el centre.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain