La Vanguardia (Català)

MÉS QUE UN HOTEL

-

Per formar part dels Leading Hotels

of the World, un distintiu que ostenten prestigios­os establimen­ts a tot el món, no n'hi ha prou amb ser un hotel excel·lent. L'oferta ha d'anar més enllà d'una pernoctaci­ó còmoda i unes instal·lacions luxoses i impecables. Cada vegada més, el viatger premium valora que l'hotel tingui una oferta acurada d'activitats, tant esportives com d'oci. És en aquesta àrea on l'Sport Hotel Hermitage & Spa despunta davant de la competènci­a.

Des de l'spa de més de 5.000 metres quadrats fins a l'acurada oferta gastronòmi­ca, amb dos xefs de prestigi (Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa, tots dos reconeguts amb estrelles Michelin). Però també ha d'oferir totes les facilitats perquè l'hoste pugui tenir cura de la salut i no interrompi la seva rutina pel que fa a activitat física. Els gimnasos, amb entrenador­s personals a disposició dels clients, són una de les instal·lacions més demanades, actualment.

I, estant als Pirineus, per descomptat, l'esport a l'aire lliure té un lloc destacat en aquest hotel andorrà, amb propostes que s'adapten a les estacions, però que permeten descobrir i viure el paisatge pirinenc d'una manera activa i divertida.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain