La Vanguardia (Català)

El Leganés resisteix al Sevilla i el Sánchez Pizjuán decidirà

- CARLOS NOVO Madrid

El Sevilla es va prendre més seriosamen­t la Copa que el Madrid, però no va passar de l’empat a Butarque contra un animós Leganés que no va perdre de vista el partit en cap moment i que va poder equilibrar el marcador al segon temps. Montella no va reservar res. El tècnic italià no es va fiar del rival i ho va donar tot, però no en va tenir prou. El seu equip només va ser millor en el primer temps, en què es va avançar amb un gol de Luis Muriel.

La superiorit­at sevillista es va afermar al seu centre del camp, on Banega, el Mudo Vázquez i N’Zonzi van imposar la seva llei. Pablo Sarabia va ser un perill movent-se entre línies, i Muriel, l’estilet que va incomodar Champagne en tot moment.

El Leganés va buscar les bandes en tot moment amb El Zhar i Amrabat molt oberts. Com que va tenir poca pilota, Sergio Rico va ser un espectador més. El porter visitant no va haver d’intervenir ni una sola vegada en el primer temps.

Després de diverses oportunita­ts que van portar l’ensurt a les grades, el Sevilla va desequilib­rar el marcador en el minut 21. Vázquez va robar una pilota al centre del camp i la va enviar en profundita­t a Sarabia, que la va obrir encara més a Muriel. El davanter colombià va batre Champagne d’un xut escorat que va entrar després de picar al pal.

La reacció dels pepineros va arribar en una rematada a porteria de Beauvue que se’n va anar per dalt per molt poc. Va ser el Sevilla el que va poder marcar una altra vegada abans del descans, però l’argentí

Luis Muriel va marcar el gol del Sevilla en una contra que va tancar amb una rematada ajustada al pal

Sergio Rico es va fer el gol de l’empat quan va refusar amb els punys i va empènyer la pilota a la seva porteria

Champagne va sostenir els seus amb dues bones parades a boca de canó.

La segona part va començar igual, però el Leganés va trobar l’empat abans del quart d’hora en un error de Sergio Rico, que va errar en un servei de córner. Va anar a refusar amb els punys i es va ficar la pilota a la porteria amb el defensa Siovas al seu costat, però sense molestar-lo. A Rico ja li van fer un gol semblant el cap de setmana passat contra el Getafe a la Lliga.

L’1-1 va deixar un partit molt travat, amb els dos equips més pendents de no perdre que de guanyar. No hi va haver més gols. El Sevilla partirà amb avantatge al Pizjuán, però el Leganés ja va ser capaç de guanyar al Bernabeu.