La Vanguardia (Català)

Els Mossos investigue­n un accident en què van morir dues joves

- Tarragona

Els Mossos d’Esquadra investigue­n l’accident mortal que hi va haver ahir a l’autovia T-11, que uneix Reus (Baix Camp) i Tarragona. Pels volts de les nou del matí, el conductor d’un turisme va impactar contra el mur de protecció de la rotonda que dona accés al centre comercial de les Gavarres i el seu cotxe va acabar caient sobre l’autovia A-7. El vehicle sinistrat circulava a 145 quilòmetre­s per hora en un tram limitat a 40, segons van confirmar fonts de la investigac­ió policial.

Els Mossos esperaven ahir els resultats de les analítique­s d’alcoholèmi­a i drogues practicade­s al conductor, ingressat en estat crític a l’hospital Joan XXIII. Les dues passatgere­s del cotxe, dues noies de 19 i 27 anys originàrie­s de Lleida, van morir a l’acte. Una de les víctimes anava de copilot i l’altra en un dels seients posteriors.

El conductor, que es debatia ahir a la nit entre la vida i la mort a causa de la força de l’impacte, podria acabar sent imputat per un doble homicidi per imprudènci­a greu perquè circulava a una velocitat excessiva en un tram interurbà, van explicar fonts de la investigac­ió. Es tracta d’un dels punts amb més trànsit de Tarragona, a causa de la intersecci­ó entre les autovies T-11 i A-7 i la glorieta que dona accés al centre comercial.

El conductor va perdre el control del cotxe quan entrava

El conductor va perdre el control del vehicle entrant a la rotonda i va xocar contra un mur

a la rotonda de les Gavarres, presumible­ment per l’excés de velocitat, va continuar recte i va acabar impactant contra un dels murs, que no li va impedir de caure damunt l’autovia A-7, situada uns deu metres per sota de la T-11.

El jove va quedar atrapat en un garbuix de ferralla a l’interior del vehicle, i va caldre la intervenci­ó de quatre dotacions dels bombers per poder-lo rescatar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain