La Vanguardia (Català)

Cita d’altura amb un gran elenc de candidats

- BARCELONA

La 70a Gran Gala de Mundo Deportivo reunirà demà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) prop de mil convidats del món de l’esport, l’empresa i la política en un acte que tindrà lloc entre les 19.30 h i les 23.45 hores i en el qual s’entregaran els premis als millors esportiste­s masculí i femení del 2017, que seran elegits la mateixa nit per un jurat especialit­zat entre els sis homes i les sis dones proposats pel diari degà de la premsa esportiva espanyola. Durant la gala també es lliuraran un total de 13 premis més a esportiste­s, entitats i tècnics que van destacar l’any passat.

Els sis finalistes masculins són Toni Bou (trial), Sergio García (golf), Rafa Nadal (tennis), Kilian Jornet (muntanya), Marc Márquez (motociclis­me) i Lucas Eguibar (surf de neu), i les sis finalistes femenines són Garbiñe Muguruza (tennis), Mireia Belmonte (natació), Lydia Valentín (halterofíl­ia), Berta Busquets (hoquei patins), Alba Torrens (bàsquet) i Ona Carbonell (natació sincronitz­ada).

L’acte serà presentat per Elisenda Camps i Santi Millán i constarà de dos blocs de lliurament­s i un sopar. L’origen de la Gran Gala de Mundo Deportivo és el concurs del millor esportista espanyol creat el 1948 pel setmanari Vida Deportiva, que el 1955 va passar a ser la Noche del Deporte, amb el format de gala i el testimoni del qual va recollir el 1966 Mundo Deportivo, el seu organitzad­or des d’aleshores. Marc Márquez i Mireia Belmonte van ser els guanyadors de la passada edició.

 ?? LUKAS COCH / EFE ?? Rafael Nadal opta al premi a millor esportista masculí
LUKAS COCH / EFE Rafael Nadal opta al premi a millor esportista masculí

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain