La Vanguardia (Català)

Espanya se situa 2-1 contra la Gran Bretanya

- FELICIANO LÓPEZ

A còpia d’arròs i pit de pollastre, Pablo Carreño (26) ha aconseguit recuperar-se d’una gastroente­ritis i formar, juntament amb Feliciano López, l’equip dobles que ha corregit en part el desgavell del primer dia i que ha col·locat Espanya amb avantatge respecte a la Gran Bretanya en la primera ronda de la Copa Davis a Marbella (2-1).

Carreño i Feliciano van invertir ahir tres sets per desferse de Jamie Murray i Dominic Inglot, per 6-4, 6-4 i 7-6 (4). Un punt més, en els encreuamen­ts d’individual­s d’avui, situarà l’equip de Sergi Bruguera –en el seu debut com a capità– als quarts de final.

“Crec que per ser el primer partit junts hem ofert un gran nivell. Tinc molta confiança que podem formar una gran parella, pels estils de joc que tenim i per molts altres motius”, va dir Feliciano López, mentre confirmava que les dificultat­s que s’havien viscut en la vigília havien multiplica­t la pressió per al matx d’ahir.

Sense Andy Murray ni Kyle Edmund, el primer acabat d’operar del maluc i el segon amb molèsties físiques, es considerav­a que les possibilit­ats dels britànics eren molt més escasses.

“El resultat d’1-1 (de divendres, quan Cameron Norrie, 114è del món, va sorprendre Roberto Bautista) condiciona­va la nostra manera de jugar els dobles. Quan vas guanyant 2-0, jugues més distès i més tranquil. Però hem sabut suportarho, hem estat força tranquils tota l’estona”.

“Per ser el meu primer partit amb Carreño, hem format una gran parella”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain