La Vanguardia (Català)

Cita amb les estrelles de l’esport al MNAC

-

Gairebé mil convidats del món de l’esport, l’empresa i la política compareixe­ran avui al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), escenari de la 70a Gran Gala de Mundo Deportivo, un esdevenime­nt que se celebrarà entre les 19.30 h i les 23.45 h i en què es premiarà els millors esportiste­s masculins i femenins del 2017. L’any passat els premiats van ser Marc Márquez i Mireia Belmonte.

L’habitual desfilada de convidats per la catifa vermella del MNAC obrirà la gala, amb una presentaci­ó que anirà a càrrec de la comunicado­ra Elisenda Camps i l’actor Santi Millán, a partir de les 20.30 h.

Els sis finalistes masculins són Toni Bou (trial), Sergio García (golf), Rafael Nadal (tennis), Kilian Jornet (cursa de muntanya), Marc Márquez (motociclis­me) i Lucas Eguibar (surf de neu). I les sis finalistes femenines, Garbiñe Muguruza (tennis), Mireia Belmonte (natació), Lydia Valentín (halterofíl­ia), Berta Busquets (hoquei patins), Alba Torrens (bàsquet) i Ona Carbonell (natació sincronitz­ada).

Entre els homes, sis esportiste­s han estat premiats en tres ocasions en la història d’aquest guardó. Es tracta de Manolo Santana, Seve Ballestero­s, José Luis González, Miguel Indurain, Rafael Nadal i Andrés Iniesta. Entre les dones, Mireia Belmonte i Carmen Valero l’han recollit en quatre ocasions.

Nadal, número u del món, ha confirmat la seva presència a la gala de Mundo Deportivo, on també es deixaran veure la tennista Garbiñe Muguruza i molts altres esportiste­s de primer nivell, tant en actiu com ja retirats. Entre aquests, l’exfutbolis­ta anglés Gary Lineker.

 ?? MASSIMILIA­NO MINOCRI / ALTRES FONTS ?? Mireia Belmonte, candidata a millor esportista de l’any 2017
MASSIMILIA­NO MINOCRI / ALTRES FONTS Mireia Belmonte, candidata a millor esportista de l’any 2017

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain