La Vanguardia (Català)

L’Atlètic reforça la segona plaça després de guanyar al València amb un gol de Correa

- CARLOS NOVO Madrid

L’Atlètic va consolidar la seva segona posició amb una soferta victòria contra un combatiu València, el tercer classifica­t i rival del Barcelona aquest dijous a la semifinal de la Copa. En un Metropolit­ano amb la pitjor entrada de la temporada a la Lliga pel fred intens, el partit va estar tremendame­nt disputat, sense gairebé ocasions de gol. El matx es va desequilib­rar al quart d’hora del segon temps gràcies a una rematada de Correa des de fora de l’àrea, que va batre Neto per l’escaire.

L’argentí, que no es caracterit­za precisamen­t per una facilitat golejadora, va marcar un dels gols de la jornada i va donar els tres punts al seu equip, que se situa a nou del Barcelona.

L’Atlètic va veure com es lesionaven dos centrals seus: Godín i Savic. Va ser fidel a l’estil que vol Simeone, tot i que li va faltar finor. La societat Diego Costa-Griezmann no va produir dividends. Diego Costa va ser qui va estar més a prop del gol amb un cop de cap al primer temps que va neutralitz­ar el porter Neto.

El València no va perdre mai la cara al partit. Va ser consistent al centre del camp, ben controlat per Parejo, però li va faltar barra per anar abans a buscar el partit. L’equip de Marcelino només va fer pressió a mig segon temps, amb tots els futboliste­s ja molt desgastats.

El desplegame­nt final del València va permetre un final de partit trencat, amb molt espai per tirar les contres. L’Atlètic en va tenir algunes, però també li va faltar frescor per arribar amb claredat a dalt. Els últims minuts van ser de gran patiment per al Metropolit­ano, amb el València bolcat a l’àrea d’Oblak a la recerca d’un empat que no va arribar. L’Atlètic va resistir i retalla dos punts al Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain