La Vanguardia (Català)

Melania Trump protagonit­za una nova insolència pública al seu marit

La primera dama dels EUA torna a escenifica­r el seu allunyamen­t del president

- BEGOÑA CORZO Barcelona

Donald Trump ha tornat a viure un moment incòmode a costa del que alguns observador­s dels embolics de la parella presidenci­al dels Estats Units qualifique­n com una nova insolència en públic de Melania Trump. L’incident va passar a l’aeroport de Palm Beach (Florida), després que l’Air Force One aterrés divendres passat, 2 de febrer. Segons el protocol, la parella presidenci­al, després de baixar per l’escaleta, s’ha d’aturar a la pista d’aterratge perquè la premsa pugui fer-los fotos. Tot i això, els reporters gràfics es van quedar parats i sense primera dama.

De l’avió van baixar plegats Trump i el fill de la parella, Barron, d’11 anys, i darrere anava Melania, que, lluny de posar amb el seu marit, es va dirigir directamen­t al cotxe que els esperava a la pista darrere del seu fill. L’esposa de Trump es va mantenir allunyada del president i no li va donar la mà en cap moment, de manera que el mandatari va haver de saludar els fotògrafs tot sol.

La parella s’havia desplaçat a la seva residència de Mar-a-Lago per passar el cap de setmana i assistir a una festa amb motiu de la Super Bowl al Trump Internatio­nal Golf Club, el primer acte on assistien junts des del discurs sobre l’estat de la Unió al Capitoli el 30 de gener, on la primera dama va arribar, altre cop trencant la tradició, abans que el seu marit, tot i que els dos hi van anar plegats.

Després del possible greuge de l’aeroport, sí que es van fer una foto junts, diumenge, abans de la Super Bowl al club de golf, altre cop sense donar-se la mà, malgrat que Melania va somriure, potser per la rebuda de la banda de la Universita­t de Florida i un grup de cheerleade­rs.

La primera dama va adequar el seu estilisme al caràcter esportiu de la vetllada vestint una caçadora bomber de setí amb els colors de la bandera dels EUA (i dels New England Patriots, que van perdre contra els Philadelph­ia Eagles) que costa més de 1.680 €, un disseny confeccion­at en setí de seda per Mike Amiri el 2013 que recupera l’estètica grunge de Los Angeles de les dècades dels vuitanta i noranta. Lluny de posar-se unes vambes, Melania duia uns Christian Louboutin de 10 centímetre­s de taló de pell de pitó cobalt que valen 650 € i que estan esgotats.

Els cercles de Washington escruten fins al detall més mínim del matrimoni Trump, que en el que va d’any ha rebut uns quants cops: la notícia sobre la presumpta aventura de Donald Trump amb l’actriu porno Stephanie Clifford el 2006 (a qui va pagar perquè no ho divulgués), la suposada infidelita­t actual amb la seva directora de comunicaci­ó, Hope Hicks, i una presumpta relació amb la seva ambaixador­a davant l’ONU, Nikki Haley, que ho ha negat rotundamen­t.

Melania Trump reacciona en silenci però amb gestos simbòlics: celebrant el seu primer any a la presidènci­a amb una foto al costat d’un guàrdia d’honor però sense el seu marit, no acompanyan­t Trump a actes oficials... o, si ho fa, mostrant-se distant amb ell (va arribar a negar-li la mà de manera notòria en un viatge a Israel). Guerra freda... de gestos a la Casa Blanca.

La dona de Donald Trump trenca el protocol i no es fotografia amb ell quan arriben a Palm Beach

 ??  ??
 ??  ?? Tot i que semblava que havien coordinat el vestuari, Melania Trump no es va
aturar per fer-se la foto al costat del seu marit en
arribar a Palm Beach
Directa cap al cotxe
Tot i que semblava que havien coordinat el vestuari, Melania Trump no es va aturar per fer-se la foto al costat del seu marit en arribar a Palm Beach Directa cap al cotxe
 ??  ?? Vestida de Super Bowl Donald i Melania Trump, davant un grup de cheerleade­rs. La primera dama dels EUA va portar una caçadora de setí combinada amb sabates de Louboutin
Vestida de Super Bowl Donald i Melania Trump, davant un grup de cheerleade­rs. La primera dama dels EUA va portar una caçadora de setí combinada amb sabates de Louboutin
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain