La Vanguardia (Català)

Aliments ben conservats amb els pots Luminarc de ‘La Vanguardia’

• Sis pots de cuina de vidre de gran resistènci­a amb tapa d’acer recoberta d’estany • Cada pot s’acompanya d’un deliciós producte Gallo o Brillante Sabroz • Disponible­s a quioscos a partir del 25 de febrer per només 1,99 € amb el diari

- Redacció

Primera marca del grup Arc Internacio­nal, Luminarc va néixer a França fa 70 anys amb la voluntat d’oferir als consumidor­s de tot el món el millor parament de taula i cuina a un preu assequible. Avui, el compromís inicial es renova amb un nou Luminarc: senzill, de tendència i intel·ligent, creant nous productes i noves categories. Funcionals i originals, les seves col·leccions reinventen el parament del dia a dia. La marca s’ associa al plaer de menjar i beure, a l’amabilitat de rebre convidats a casa i compartir, a la pràctica d’ús i a l’accessibil­itat dels consumidor­s. Present a més de 160 països, ofereix una gran diversitat de productes. Avui més que mai, la creativita­t de Luminarc està disposada a entrar a totes les cases. En termes de disseny, l’estil francès evoca moda i elegància. Es relaciona amb conceptes com qualitat, bon gust o sobrietat, i fa possible articles bonics a un preu accessible.

Ara, La Vanguardia posa a disposició dels seus lectors i subscripto­rs tot aquest disseny, qualitat i sentit pràctic amb una col·lecció formada per sis pots de cuina Luminarc i sis deliciosos productes de les marques Gallo i Brillante Sabroz. La primera entrega estarà disponible a partir del diumenge 25 de febrer per només 1,99 € més el cupó del dia. Els pots restants aniran apareixent durant els cinc dies següents, pel mateix preu i en condicions idèntiques.

Aquests pots són perfectes per tenir una cuina ben ordenada i per conservar millor els aliments que s’hi guardin. De diverses mides, formen part de la mateixa col·lecció i, a més de ser pràctics, donen un toc d’elegància a qualsevolc­uina.

Fets de vidre, tenen una alta resistènci­a als cops i són totalment higiènics per la seva falta de porositat, de manera que no retenen olors ni sabors, i ofereixen resistènci­a tant alcalina com àcida. Dissenyats amb material ecològic i reciclable, són fàcils de netejar ja que es poden posar al rentavaixe­lles, encara que es recomana fer-ho sense la tapa, que s’ ha de netejara mà per conservar la en perfecte estat durant més temps. Les tapes estan fabricades amb acer recobert d’estany a l’ exterior, amb tancament de rosca pensat per a la conservaci­ó en sec.

L’aparença de l’acabat és de coure, que aporta unto c de singularit­at al recipient. Entre les seves diverses utilitats, aquests pots són ideals per conservar pastes, farines o arrossos, com els que s’entreguen acompanyan­t cada un dels recipients.

Els diferents tipus de pasta i la farina integral de les cinc primeres entregues de la col·lecció són de la marca Gallo, pionera a Espanya en la introducci­ó de sèmola de blat dur com a matèria primera en l’elaboració de pasta. Més de 60 anys després de la seva fundació, Grup Gallo segueix liderant el sector, innovant i impulsant el consum de pasta al nostre país. La clau del seu èxit és el culte a la qualitat: des del camp fins a la taula. La companyia no només elabora la seva pròpia matèria primera –la sèmola–, sinó que també desenvolup­a les seves pròpies varietats de blat dur, i col·labora amb l’agricultor, escollint i facilitant les millors llavors.

A partir d’un procés de vuit anys de bones pràctiques respectuos­es amb el medi ambient, s’obté un blat amb proteïna i gluten adequats, que es treballa a les quatre fàbriques del grup (tres d’aquestes a Barcelona). En aquestes instal·lacions, se segueixen els processos més innovadors per elaborar, envasar i distribuir els seus productes que, al seu torn, se sotmeten de forma permanent als controls de qualitat més estrictes. Tot això amb l’ objectiu de mantenir la confiança dels consumidor­s i oferir la més àmplia gamma de productes, que va des de la pasta clàssica (la vermella), passant per l’enriquida amb ou, vegetals, fins a la 100% integral, la pasta sense gluten, la gamma de farines, salses per a pasta, plaques, pa ratllat, et c.

Les últimes innovacion­s de Grup Gallo es presenten en aquesta col·lecció –Gallo Nature i la gamma PASTALOVER– i són el resultat de l’R+D intern de la companyia, en el qual se segueix apostant per donar a conèixer les virtuts de la pasta, un aliment mil·lenari adaptat a les necessitat­s del consumidor del segle X X I.

Per la seva banda, l’arròs Brillante Sabroz que acompanya l’últim pot de la sèrie és un nou pas endavant en la innovació de la marca que fa uns quants anys va ser la primera a posar-ho fàcil als cuiners amb Brillante, el que no es cova i amb el qual els arrossos i paelles troben el punt just.

Després, els Vasitos de arroz Brillante van començar a acompanyar tota mena de plats en un temps rècord amb exquisides varietats, bas mati, integral i rodó.

Ara arriba una nova revolució, l’arròs Brillante Sabroz, l’únic arròs rodó que absorbeix el sabor com el bomba i sempre queda al punt. 100% natural, passa per un procés en què, amb ajuda de vapor d’aigua a pressió, les vitamines i minerals són absorbides pel gra. Brillante Sabroz no es cova, es pot preparar amb antelació i unes hores després continua tan bo com acabatdefe­r.•

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain