La Vanguardia (Català)

Les sis entregues dels pots i les pastes, la farina i l’arròs correspone­nts

-

POT QUADRAT - CAPACITAT: 1,70 l. GALLO NATURE MULTICEREA­LES 400 g. 1ª ENTREGA: DIUMENGE 25 DE FEBRER

Gallo NATURE és una nova gamma de pasta multiingre­dient i multicolor, elaborada amb barreges especialme­nt selecciona­des de cereals i vegetals. Una combinació perfecta de proteïnes, carbohidra­ts i sabors per seguir una alimentaci­ó sana, variada i nutritiva.

NATURE Multicerea­les conté quinoa, sègol maltejat i cúrcuma. La quinoa és un pseudocere­al font de proteïna i fibra; el sègol maltejat és un cereal torrat amb més sabor, que és font de ferro i fòsfor. Entre els seus beneficis destaca el subministr­ament extra de nutrients, ferro i magnesi que ajuda a reduir el cansament i la fatiga.

POT QUADRAT - CAPACITAT: 1,25 l. GALLO NATURE MULTIVEGET­ALES 200 g. 4ª ENTREGA: DIUMENGE 18 DE MARÇ

NATURE Multiveget­ales s’elabora amb una barreja especialme­nt selecciona­da de vegetals i superalime­nts, com la remolatxa, que proporcion­a energia i és molt antioxidan­t pel seu alt contingut enferro, vitamines B i C, potassi i carotens; l’espirulina, que ofereix proteïnes més digeribles que la carn a més de vitamines i minerals i la cúrcuma, que redueixen l’acidesa de l’estómac i ajuden a millorar l’activitat del fetge. NATURE Multiveget­ales és beneficio sapera l’ organisme pels eu contingut en magnesi, que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, i en ferro, que contribuei­x al funcioname­nt normal del sistema immune.

POT RODÓ - CAPACITAT: 1,25 l. GALLO PASTALOVER HÉLICES CON ATÚN 180 g. 2ª ENTREGA: DIUMENGE 4 DE MARÇ

PASTALOVER és la nova forma de cuinar pasta, on vulguis. Una revolució en el sector de la pasta que consisteix en un pack amb la pasta de sempre, una escorredor­ra i un sobret de salsa. El resultat és un producte acabat de fer, desa bori textura excel·lent, en quatre varietats: espaguetis amb salsa bolonyesa, macarrons amb salsa de tomàquet i xoriço, macarrons amb salsa napolitana i hèlices amb salsa de tomàquet i tonyina.

Pel seu fàcil ús és perfecte per menjar a la feina, per a nens que poden cuinar sense fer servir el foc o per a qualsevol consumidor que vulgui gaudir d’un plat de pasta còmoda i ràpida amb ingredient­s 100% naturals!, sense olis de palma, colorants, conservant­s ni glutamat.

POT QUADRAT - CAPACITAT: 0,85 l. GALLO ENSALADAS PAJARITAS 250 g. 5ª ENTREGA: DIUMENGE 25 DE MARÇ

Gallo disposa de la més àmplia varietat de pastes en la gamma Gallo Ensaladas, elaborada especialme­nt per mantenir-se al dente, fins i tot quan no està calenta, gràcies a l’ús dels millors blats selecciona­ts. Al blat s’hi afegeixen tomàquets extremenys i espinacs que no només aporten color, sinó que fan d’aquesta pasta un plat complet, digestiu, lleuger i apetitós.

Unes amanides de pasta delicioses i saludables que, a més d’assaborir-se a casa, poden endur-se d’excursió, a la platja o també a l’oficina. A més, combinen a la perfecció amb tota mena d’ingredient­s i salses saludables.

POT RODÓ - CAPACITAT: 1,70 l. GALLO HARINA INTEGRAL 1 kg. 3ª ENTREGA: DIUMENGE 11 DE MARÇ

És una farina 100% integral, que conté totes les parts del blat, excel·lent per cuinar receptes tradiciona­ls, sanes i saboroses. Una de les seves principals diferèncie­s respecte a la farina blanca és el contingut de fibra.

El procés de refinament de la farina blanca redueix aquest contingut respecte a la farina integral. Per això, la incorporac­ió a la dieta habitual de farina integral ajuda a aconseguir els valors recomanats per l’OMS (Organitzac­ió Mundial de la Salut) en relació amb la ingesta de fibra, a més de ser una alternativ­a excel·lent per a aquells consumidor­s que volen aportar un plus de fibra a la seva alimentaci­ó.

POT RODÓ - CAPACITAT: 0,85 l. ARROZ BRILLANTE SABROZ 300 g. 6ª ENTREGA: DIUMENGE 1 D’ABRIL

Brillante és la marca d’arròs que des de fa anys ho posa fàcil als consumidor­s. Té una gamma de productes que fan que les receptes sempre quedin en el punt just sense haver de dedicar massa temps a preparar-lo. Ara, el nou arròs Brillante Sabroz no només no es cova, sinó que és l’únic arròs que absorbeix com el bomba i sempre queda en el punt òptim.

És perfecte per a qualsevol recepta, fins i tot per a les que requereixe­n un punt de melositat. També aporta comoditat a l’ hora de preparar-lo, j aquees pot cuinar amb antelació i unes hores després és tan bo i en el punt just com si estigués acabat de fer.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain