La Vanguardia (Català)

Carlos Herrera es fa accionista del Betis

El radiofonis­ta comparteix la inversió amb Mariló Montero

- Sevilla

L’amor al futbol torna a unir, tot i que sigui a distància, Carlos Herrera i Mariló Montero. Els periodiste­s, separats des de fa temps després de vint anys de matrimoni, s’han convertit en accioniste­s del Betis. Tots dos han assistit a l’última subhasta d’accions del club verd-i-blanc, en la qual sortien a la llum un 5,2% dels títols de l’entitat.

Les accions que han subscrit són de les considerad­es de les cares; cada una està valorada en 476 euros. Es posaven a la licitació cinc lots de 1.000 títols i un de 1.004. Per bé que fins avui no es coneixerà l’adjudicaci­ó definitiva, una vegada comprovada la documentac­ió presentada, tot sembla indicar que Montero i Herrea haurien subscrit cadascú per separat un lot de mil accions.

El presentado­r de la Cope és un reconegut aficionat bètic, amb molts triennis a la seva esquena patint i gaudint amb el club de l’avinguda de la Palmera. Herrera destacava recentment la seva passió pel Betis i pel Barcelona, fruit dels seus anys d’estada a Catalunya. Tot sembla indicar que després de la conversió del club blaugrana “en exèrcit del procés”, segons les seves paraules, el locutor ha deixat la militància blaugrana. La passió de Mariló Montero pel Betis és sobrevingu­da, ja que la presentado­ra de televisió és d’origen navarrès. El seu trasllat a Sevilla, seguint els passos del seu llavors marit, van fer d’ella una autèntica apassionad­a de la ciutat, els seus costums, la seva gent i el seu Betis. En una entrevista recent, assenyalav­a: “A Sevilla he estat immensamen­t feliç. No hi ha cosa que més m’hagi agradat a la vida que vestir-me de gitana. En tinc grans records”.

Malgrat la seva separació, tant Carlos Herrera com Mariló Montero sempre han parlat bé l’un de l’altre. El locutor va defensar amb fervor i públicamen­t la seva exdona dels comentaris feridors fets per Pablo Iglesias sobre ella. I tots dos es manifesten orgullosos dels seus fills, la Rocío i l’Alberto. La primera ja és una model reconeguda i el segon s’intenta obrir camí en el món de la música.

La parella, divorciada, ha licitat per separat 2.000 títols, que pugen gairebé a un milió d’euros

 ?? GDG / GTRES ?? El periodista Carlos Herrera ha dividit, fins ara, la seva passió entre el Betis i el Barça
GDG / GTRES El periodista Carlos Herrera ha dividit, fins ara, la seva passió entre el Betis i el Barça

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain