La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Comença l’època de l’any que el vostre signe tendeix a un to vital baix. És aconsellab­le que us cuideu i, en especial, que eviteu esforços excessius.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Les properes setmanes convé que us centreu a donar impuls a les vostres aspiracion­s més desitjades, ja que podríeu obtenir èxits.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Malgrat la tendència ala inestabili­tat en la vostra projecció profession­al des de fa temps, comencen setmanes d’una posició més avantatjos­a.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Comença un mes que les vostres propostes seran més respectade­s. Gaudiu de més vitalitat i capacitat per afirmar les vostres posicions.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Durant setmanes millor que eviteu situacions de risc personal, ja que tindreu menys recursos per afrontar-les. Facilitats econòmique­s.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Comença un mes en què teniu oportunita­t de donar més vida a la relació de parella. Facilitats per conrear i encoratjar el tracte amb col·laboradors.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Inici de setmanes propícies a afirmar les vostres posicions en el camp laboral, que es respectara­n més. Podreu tenir èxits i reconeixem­ent.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Setmanes molt favorables a l’amor. Podeu tenir un gran enamoramen­t sobtat i viure una història molt romàntica. Obriu bé els ulls.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Durant un mes, facilitats per fer valer les vostres necessitat­s i interessos en el si familiar, ja que les vostres posicions es respectara­n més.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Començareu a sentir-vos molt més clar. I aquesta lucidesa us permetrà obrir perspectiv­es molt interessan­ts. Gran capacitat per comunicar-vos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Comencen setmanes propícies a defensar els vostres interessos econòmics. Possibilit­at d’una operació pecuniària important. Però cautela.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

L’ingrés del Sol a Peixos us encoratja la renovació anual. Això repercutir­à benefician­t-vos en general. Setmanes d’èxits.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain